Şimdi Ara

PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nerede bizim fırıncılar..yeni resimler geliyor..fırının etrafını tuğlayla örmeye başladım..çatıyıda yapınca resimleri paylaşacağım..
  • FIRINI MUHAFAZA ALTINA ALDIM ARKADAŞLAR..ARTIK YAVAŞ YAVAŞ BİTME DURUMUNA GELDİ..ARTIK SÜSLEME ZAMANI GELİYOR..BUNLARDA FIRININ SON HALİ..

PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:)

PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:)

• son hali çok güzel olmuş , gerçi ilk halide fena değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

son hali çok güzel olmuş , gerçi ilk halide fena değildi

EYVALLAH HOCAM..
  • SON RESİMLERİNİ ÇEKEMEDİM..ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜSÜ OLDU FIRININ..YAPMAK İSTEYENLER HİÇ TEREDDÜT ETMESİN İŞE BAŞLASINLAR..BEN TEK BAŞIMA YAPTIM BİRAZ TATLI YORGUNLUK OLDU AMA DEĞDİ..SİZ BENCE YAPACAKSANIZ BERABER YAPABİLECEĞİNİZ BİRİSİNİ BULUN DERİM..
  • 20 acılı 5 acısız çek 10 Ayran

Hamuru ince olsun

Et döşünden olsun

Samsun/ Atakum
  • EVET ARKADAŞLAR FIRIN FANLARI NEREDE..FIRIN YAPACAKLARA BİLGİ VERİLİR..
  • HAHAHAHAHAHA
  • Bu da benım yaptığım pc kasa mod hem lahmacun hem pıde ve kebap çok güzel oluyor güçlü sıcaklık olduğu için çabuk pişiyor.kokusuz dumansız olmasıda cabası ,konudakı fırının yerini tutmaz ama benıde alın Fırın Fan Club'a
     PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:) PİDE VE LAHMACUN FIRINI YAPMAK İSTEYENLER İÇERİİİ..FIRIN FAN CLUB..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

hocam alt kısmına ne döşedin fırının ?

ayrıca baca kısmı neden yuvarlak kısımın ortasında değilde ön tarafta?

yanmış kömürleri temizleme nasıl kolaymı ?

yakma işlemi nasıl ?

bende yapmayı düşünüyorumya..

alt kısmına ateş tuğlası döşedim.arasına derz dolgu falan yapmadım..sıkı sıkı döşedim anlayacağın..
    baca eğer yuvarlak kısmın ortasında olursa o fırın ne ısınır nede ekmek pişer..bacanın ön tarafta olmasının nedeni ateşin kubbeyi yalayarak cehennem gibi ısıtması için..kubbeyi yalayan ateş dumanını ön taraftan atıyor..buda fırının soğumasını engelliyor ve daha sıcak olmasını sağlıyor..web sitemde detayları paylaştım baştan sona resimli olarak orayı incele bence..:)
    yanmış kömürleri temizlemek kolay..alt taraf düzgün bir yüzey oldugu için çekçek gibi bir malzeme ile temizlenebiliyor küller vs.
    yakma işlemide sağ yada sol tarafta yakabilirsin ateşi..fırının ısınması yaklaşık 30-40 dakika alıyor..

vays benim yapıcı kardeşim bende geçen sene büyük bir süs havuzu yaptımi gören bayılıyor. bu senede inşallah fırın yapıcam bahçeme

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

hocam alt kısmına ne döşedin fırının ?

ayrıca baca kısmı neden yuvarlak kısımın ortasında değilde ön tarafta?

yanmış kömürleri temizleme nasıl kolaymı ?

yakma işlemi nasıl ?

bende yapmayı düşünüyorumya..

alt kısmına ateş tuğlası döşedim.arasına derz dolgu falan yapmadım..sıkı sıkı döşedim anlayacağın..
    baca eğer yuvarlak kısmın ortasında olursa o fırın ne ısınır nede ekmek pişer..bacanın ön tarafta olmasının nedeni ateşin kubbeyi yalayarak cehennem gibi ısıtması için..kubbeyi yalayan ateş dumanını ön taraftan atıyor..buda fırının soğumasını engelliyor ve daha sıcak olmasını sağlıyor..web sitemde detayları paylaştım baştan sona resimli olarak orayı incele bence..:)
    yanmış kömürleri temizlemek kolay..alt taraf düzgün bir yüzey oldugu için çekçek gibi bir malzeme ile temizlenebiliyor küller vs.
    yakma işlemide sağ yada sol tarafta yakabilirsin ateşi..fırının ısınması yaklaşık 30-40 dakika alıyor..

vays benim yapıcı kardeşim bende geçen sene büyük bir süs havuzu yaptımi gören bayılıyor. bu senede inşallah fırın yapıcam bahçeme

YARDIM GEREKIRSE YARDIM ISTE BURADAN..DESTEK OLURUM.;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.