Şimdi Ara

Pidede domuz, sucukta eşek eti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araştırmadan etmeden keklik gibi okuduğun şeyi kopyala yapıştır yapmayacaksın.Araştıracak, öğreneceksin.Pınarın sitesinde raporun orjinali var.%100 dana eti ayrıca Pınar zaten sitesinden basın açıklaması yaptı.Benim anlamadığım nasıl olurda böyle bir hatayı milliyet vb. gibi büyük gazeteler yapar.Adamlar basın açıklaması yaptı, orjinal raporu koydu.Milliyet'te hala haber kaldırılmadı.Ayıptır yahu..
  • Domuz eti yemeniz bozuk etten yapılan şeylerden daha iyidir

Yani ben domuz ete razıyım artık ama bozuk etten , hayvanın başından kemiğinden ete katılan maddeler olmasın yeter
  • Pidenin domuz etinden yapılması mantıksız. Domuz eti diğer etlere göre daha masraflıdır.

Ayrıca tadı da müthiştir orası ayrı
  • önemli olan masraf veya tadı mı sence? sen tercih edebilirsin ancak sorun şurda insanlar bu eti yemek istemediği halde hileli şekilde yediriliyor...şu konuyla eğlenmeyin bari konu dışı eğlenmek için ancak bu konu yeri değil
  • Hangi pideci o adres var mı? Gidip tatmak istiyorum domuzlu pide.
  • Millete bak domuz eti çıkmış diye dalgaya alıyor. Gidin yiyin, bugün domuz eti koyan yarın eşek köpek eti de koyar
  • Pc de domuz , evde sucuk eti diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın beyler pınar iyidir güzeldir kanatlı eti olsa bile almaya devam edelim ne olacak yani

#9 - Johan Elmandeer!

Şaka yaptım bir daha alan ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 6 Haziran 2012; 11:39:33 >

• Pınar'ın sitesine girin açıklama yapılmış.
  • Şimdi Pınar hakkında bakanlığın açıklamasını beklemek lazım.
  • Balderesi EU QUALITY AWARD i yani avrupa birligi kalite odulunu alirken. Hadi turklere guvenmiyorduk artik avrupa menseyli kalite odullerine de guven kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Araştırmadan etmeden keklik gibi okuduğun şeyi kopyala yapıştır yapmayacaksın.Araştıracak, öğreneceksin.Pınarın sitesinde raporun orjinali var.%100 dana eti ayrıca Pınar zaten sitesinden basın açıklaması yaptı.Benim anlamadığım nasıl olurda böyle bir hatayı milliyet vb. gibi büyük gazeteler yapar.Adamlar basın açıklaması yaptı, orjinal raporu koydu.Milliyet'te hala haber kaldırılmadı.Ayıptır yahu..

çamur at izi kalsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Araştırmadan etmeden keklik gibi okuduğun şeyi kopyala yapıştır yapmayacaksın.Araştıracak, öğreneceksin.Pınarın sitesinde raporun orjinali var.%100 dana eti ayrıca Pınar zaten sitesinden basın açıklaması yaptı.Benim anlamadığım nasıl olurda böyle bir hatayı milliyet vb. gibi büyük gazeteler yapar.Adamlar basın açıklaması yaptı, orjinal raporu koydu.Milliyet'te hala haber kaldırılmadı.Ayıptır yahu..

http://kamuoyuduyuru.tarim.gov.tr/
  • Sadece pınarla bitmez ki bu iş. Etin kilosu 30 lirayken 7 liraya %100 dana sosis mi olur Bütün markalarda var. Aynı olay salam için de geçerli. Sadece kanatlı eti olduğuna şükredin.
  • Pınara iftira atılsaydı o gazeteyi dava ederdi ve varsını yoğunu elinden alırdı. En iyisi en ucuzunu almak nasıl olsa hepsinde kusur var en azından fazla para vermemiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 6 Haziran 2012; 14:25:51 >
  • Pınar gibi güvenilir bir markanın böyle sahtekarlık yapmasına açıkçası çok şaşırdım.
  • Pınarın sitesindeki rapor SKT 27.04.2012 tarihli. Yani eski tarih. Seri no da 52228. Bakanlığın sitesindeki ise 52228 M seri nolu. Pınar şu anki raflardaki sosisini analiz ettirip koysun sitesine o zaman inanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Domuz eti yemeniz bozuk etten yapılan şeylerden daha iyidir

Yani ben domuz ete razıyım artık ama bozuk etten , hayvanın başından kemiğinden ete katılan maddeler olmasın yeter

Şimdi de at gribi çıktı. Gripli atları yedirmesinler dana diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Ulan öküz gibi GDO'lu ürün yiyonuz sesiniz çıkmıyorda dağdaki termetemiz domuz'a laf ediyonuz. Domuz sağlıksız diye dinen yasaksa bundan kat ve kat sağlıksız GDO ultra haram o zaman bu ülkede GDO'suz üründe kalmadğına göre Türkiyede yaşamamız günahdır.

Lan bi defol git acıkınca bokunu yavrusunu yiyen hayvanın neyi sağlıklı lan bide sindiremiyor toksitleri hücresinde birikiyor hastalıkmı arıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Millete bak domuz eti çıkmış diye dalgaya alıyor. Gidin yiyin, bugün domuz eti koyan yarın eşek köpek eti de koyar
    Hala domuzun sindirim sisteminin zayıf olduğunu sananlar var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.