Şimdi Ara

Pidede domuz, sucukta eşek eti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • domuz etini savunmuyorum ama gdo da domuz eti yemekten farksız.

mesela domateslere soğuğa dayanıklı olsun diye tohumuna balık geni ekliyorlar, böcekler yemesin diye fare geni ekliyorlar, Kırmızı olsun diye domuz geni eklemedikleri ne malum.

hiç bir kalite belgesine ödüle güvenmeyin parayı bastıran çoğu belgeyi alıyor, 1 tane numune ürün gönderiyolar ona veriyolar o kalite ödülünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Pidenin domuz etinden yapılması mantıksız. Domuz eti diğer etlere göre daha masraflıdır.

Ayrıca tadı da müthiştir orası ayrı

He valla güzeldir.Bir süre sonra olsada yesek tribine girebilirsin o güzelliktedir.

Örneğin domuz köfte çok güzel olur tavsiye ederim.
  • Domuz,eşek eti falan duyunca nedendir bilinmez midem bulandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Pınar beni çok şaşaırrtı. Artık hiçbir ürününü almam.

diğerlerinin ne mal olduğu zaten az çok belliydi. bkz. bal deresi. ama pınar gibi kendine güven veren ve kaliteliyim diye pahalıya satan bir firma bunu yapıyorsa suyunu bile almam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Araştırmadan etmeden keklik gibi okuduğun şeyi kopyala yapıştır yapmayacaksın.Araştıracak, öğreneceksin.Pınarın sitesinde raporun orjinali var.%100 dana eti ayrıca Pınar zaten sitesinden basın açıklaması yaptı.Benim anlamadığım nasıl olurda böyle bir hatayı milliyet vb. gibi büyük gazeteler yapar.Adamlar basın açıklaması yaptı, orjinal raporu koydu.Milliyet'te hala haber kaldırılmadı.Ayıptır yahu..

çamur at izi kalsın..

balderesi de aynı şeyi diyordu bi zamanlar. balı tekelleştirmek için bizi saf dışı bırakmak için diye safsatalar. siz pınara, balderesine devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Ulan öküz gibi GDO'lu ürün yiyonuz sesiniz çıkmıyorda dağdaki termetemiz domuz'a laf ediyonuz. Domuz sağlıksız diye dinen yasaksa bundan kat ve kat sağlıksız GDO ultra haram o zaman bu ülkede GDO'suz üründe kalmadğına göre Türkiyede yaşamamız günahdır.

İnsanın kendine bilerek zarar vermesi haram diye biliyorum.
  • Pınar'da bir şey yok arkadaşlar.Rapora bakabilirsiniz.
     Pidede domuz, sucukta eşek eti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

listedekilerin hiçbirinden et ürünü alıp yemiyorum sadece tanıdığım kasapların et ürünlerini yerim ama bilgilendirmekte fayda var.
    ek olarak domuz at eşek vb. etine tepki gösterenler helal et olmadığı için tepki gösteriyorlarsa piyasadaki etlerin %90 ı helal et değil özellikle tavuk ürünü olupta helal kesim olan tavuk çok az. genelde otomatik kesim tavuk satıyorlar. sadece söyleyeyim dedim hiçbir markaya güvenmeyin.

Tavukta erpilic var güvenilir başka bilmiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

arkadaslar bu milenyum pide tam olarak nerde bilen varmi

bornovada oturuyorumda

Canın çekti değil mi?

O ne lezzetli bir pidedir kim bilir yumşak yumşak yerken şıp şıp yağlarıı damlıyordur off
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Pınar'da bir şey yok arkadaşlar.Rapora bakabilirsiniz.
     Pidede domuz, sucukta eşek eti

Pınarın sitesindeki rapor SKT 27.04.2012 tarihli. Yani eski tarih. Seri no da 52228. Bakanlığın sitesindeki ise 52228 M seri nolu. Pınar şu anki raflardaki sosisini analiz ettirip koysun.
  • bizim eve 3 yıldır sosis salam girmez. sucuk olarakda kasaba yapytırırız ya da kendimiz yapyarazı olmadı en iyisi güveniliri hangisiyse ondan alırız. 27 TL ye de sucuk var 15 TL ye de ...........
  • Pınar diğer birçok markadan daha temiz ve daha iyi markadır. Pınara falan suç atılacağına önce Bimde satılan ne olduğu belirsiz ürünlere bakmak lazım...Pınar almaya devam...
  • Bakanlık PINAR ET'in basın açıklamasını yalanladı. Koskoca bakanlık işi gücü bırakıp onlarca kişiye istihdam sağlayan bir şirkete amiyane tabir ile çamur atacak değil her halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Pınar diğer birçok markadan daha temiz ve daha iyi markadır. Pınara falan suç atılacağına önce Bimde satılan ne olduğu belirsiz ürünlere bakmak lazım...Pınar almaya devam...

Adamlar suçüstü yakalanmış sen ne diyorsun hocam
  • quote:

Bakanlık PINAR ET'in basın açıklamasını yalanladı. Koskoca bakanlık işi gücü bırakıp onlarca kişiye istihdam sağlayan bir şirkete amiyane tabir ile çamur atacak değil her halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Pınar diğer birçok markadan daha temiz ve daha iyi markadır. Pınara falan suç atılacağına önce Bimde satılan ne olduğu belirsiz ürünlere bakmak lazım...Pınar almaya devam...

Bazı şeyleri karıştırmamak lazım.Yakın bir zamanda süt ihalesinden çıkarılmıştı Pınar firması şimdi de bu olay...Tesadüf mü....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Bazı şeyleri karıştırmamak lazım.Yakın bir zamanda süt ihalesinden çıkarılmıştı Pınar firması şimdi de bu olay...Tesadüf mü....

Bi meseleyi de siyasete çekmeseniz olmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

arkadaslar bu milenyum pide tam olarak nerde bilen varmi

bornovada oturuyorumda

Canın çekti değil mi?

O ne lezzetli bir pidedir kim bilir yumşak yumşak yerken şıp şıp yağlarıı damlıyordur off

arkadaslarımı uyarmak amaçlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.