Gözden uzak olan gönüldende ırak olur atasözünü bilirsin heralde.
Bu atasözünün ölenler için kullanılmadığını da bilirsin heralde.
Pierre 'in şu anda FB'de bulunmadığını da bilirsin heralde.
O cümleyi de neden kurduğumu anladın heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: Frank Castle
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Pierre 'i Unutmadık unutmayacağız.
Onun ismini duyunca hep yüzümüzde gülümseme kalbimizde bir sevgi doğacak.
allah rahmet eylesin yakınınmıydı?sanki ölmüş gibi konusuyosun
iyi adamdı. gitmesine çok üzülmüştüm olsun biri gider biri gelir ama pierre gibisi gelmez gelecekte inş. antrenör olurda fenere gelir hagi gibi ama fbyi hagiden iyiyöneteceğini biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
Erman Imza yakışmamış...
Dün görmüştüm imzasını bencede pek yakışmamış
quote:
Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
Erman Imza yakışmamış...
Dün görmüştüm imzasını bencede pek yakışmamış
+1....
quote:
Orjinalden alıntı: Melik Erman Imza yakışmamış...
Ben de kendisine söylemiştim.Gerçekten imzası hiç hoş değil
Bu arada ben de PVH nın buralarda olmasını isterdim.İYi adamdı yahu ...
erman kardeş imzanı bizimkinlerden yap yahu, o ne öyle ya, şampiyonlar ligindeki tek türk takımına böylemi destek olunur
Gelmis gecmis en iyi yabancı futbolculardan diyeblirim. Keske gitmeseydi.Beyinsiz DAum yuzunden gitti off.
quote:
Orjinalden alıntı: omenax
quote:
Orjinalden alıntı: solidfb
Hem de çok centilmen bir oyuncuydu.Eğer bize 24-25 yaşında gelmiş olsa,ya tarihe geçecek bir fiyata satılırdı,ya da bizde kalır ve daha büyük başarılara imza atardı.Benim görüşüm tabiki....
cok doqru..
aslinda pek de dogru degil, pierre kendini 25 inden sonra gelistirmis frikik kullanma ozelligini 20 li yaslarinin sonlarina dogru gelistirmis bir oyuncu, cok buyuk yetenek olmamasina ragmen 34 unde antrenmanlar sonrasi adam calismaya devam ediyordu, en buyuk ozelligi buydu bence, adam futbolu seviyor kendine surekli bisiy katmaya calisiyordu, bizim tuncay da ne yapar kimbilir, daha topa vurmayi ogrenemedi, 30 una gelene kdr da ogrenceini sanmiorm
pier bence bir efsane onu unutmak mumkun deil fenerbahceye gelen en iyi futbolculardan biri
ooo ooo ooo oo piyer fan hoydonk.!!!!!!
ne bağırırdık beeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme