Şimdi Ara

PİERRE.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''İki sezon giydiği Sarı-Lacivertli formayla iki şampiyonluk yaşayan Pierre van Hooijdonk’un Fenerbahçe aşkı bir başka. Hollandalı yıldızın, transfer olmadan önce kendisine danışan Mateja Kezman’ın Türkiye’ye gelmesinde büyük pay sahibi olduğu belirlendi. Hooijdonk’un, en verimli dönemini Hollanda ekibi PSV’de geçiren golcü oyuncuya “Eğer Fenerbahçe’ye gidersen çok mutlu olursun. Türkiye’de golcü futbolcuya büyük önem veriliyor. Özellikle Fenerbahçe taraftarı, takımına katkı yapan futbolcuları bağrına basıyor” yanıtını verdiği öğrenildi...''

Bu Pierre büyük adam ya..takıma çok büyük katkılar yaptı..1 şampiyonluk hediye etti..Gitti ama halen Fenerbahçe'yi unutmadı..Saolsun yardımını esirgemiyo..Hangi takımın tarihinde var böyle yabancı futbolcu...?

• o bir efsane.

(Gerçi tam efsane sayılmaz. gerçek efsanelere haksızlık olur)

keşke 2-3 sene daha kalsaydı.

Özledik seni PVH

PİERRE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofmaster -- 4 Eylül 2006; 12:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofmaster

o bir efsane.

Özledik seni PVH

PİERRE.....
    bence türkiyeye gelen en iyi futbolcuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Alıntıları Göster
    pierreparem bnm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 5 Eylül 2006; 9:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofmaster

o bir efsane.

Özledik seni PVH

PİERRE.....
    Pierre Van Hooijdonk un Fenerbahçenin başına Genel Menajer olarak gelmesi lazım...Bugün çoğu büyük Avrupa kulübünün böyle bir sistemi vardır....Hem Van Hooijdonk ismi Fenerbahçeyle bütünleşmişdir,taraftarın ne istediğinide biliyor,dünya çapında bi deneyimi ve tanınmışlığıda var futbol alanında ,yapılacak yıldız transferlerde yönetimden birinin yerine Van Hooijdonk un görüşmesi transfer olanaklarını daha fazla arttırır diye düşünüyorum....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

Türkiyeye değil fenere gelen de bari.Türkiyeye daha iyileri geldi.ama yinede iyilerin içindedir pierre

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

quote:

Türkiyeye değil fenere gelen de bari.Türkiyeye daha iyileri geldi.ama yinede iyilerin içindedir pierre

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

quote:

bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 4 Eylül 2006; 12:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice Cube

Pierre Van Hooijdonk un Fenerbahçenin başına Genel Menajer olarak gelmesi lazım...Bugün çoğu büyük Avrupa kulübünün böyle bir sistemi vardır....Hem Van Hooijdonk ismi Fenerbahçeyle bütünleşmişdir,taraftarın ne istediğinide biliyor,dünya çapında bi deneyimi ve tanınmışlığıda var futbol alanında ,yapılacak yıldız transferlerde yönetimden birinin yerine Van Hooijdonk un görüşmesi transfer olanaklarını daha fazla arttırır diye düşünüyorum....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ice cube

zaten hooijdonk kendisi de böyle bir şey yapmak istediğini söylemişti..adamın karizması yeter avrupa'da..yabancı oyuncuların takıma uyumu için de iyi olur..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

quote:

bence

Alıntıları Göster
    bu baskan durdugu surece ne pierre ne aykut ne baska bir adi fenerle butunlesmis adam gelir fenere, aziz gitmeden bole seyleri unutun

• quote:

Orijinalden alıntı: duman86

quote:

Orjinalden alıntı: Ice cube

zaten hooijdonk kendisi de böyle bir şey yapmak istediğini söylemişti..adamın karizması yeter avrupa'da..yabancı oyuncuların takıma uyumu için de iyi olur..

Alıntıları Göster
    ya en azından hollanda ekolünü oturtabilir..Asla Fenerbahçede başarılı olamıyacak Brezilya ekolünden kurtarır Fenerbahçeyi...Barcelona mesela Hollanda sistemi ile oynar yani sahada makine gibi işleyen bir tarz yelpaze gibi değişen sistemler...Ancak ilkinde yazmayı unuttum ki BatuhanK hatırlatmış oldu yazısıyla ...Aziz Yıldırım ın böyle bir şeye olanak kılabileceğini pek sanmıyorum..Belki ondan sonraki yönetimlerde olabilir ama
    quote:

Orjinalden alıntı: duman86

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice Cube

ya en azından hollanda ekolünü oturtabilir..Asla Fenerbahçede başarılı olamıyacak Brezilya ekolünden kurtarır Fenerbahçeyi...Barcelona mesela Hollanda sistemi ile oynar yani sahada makine gibi işleyen bir tarz yelpaze gibi değişen sistemler...Ancak ilkinde yazmayı unuttum ki BatuhanK hatırlatmış oldu yazısıyla ...Aziz Yıldırım ın böyle bir şeye olanak kılabileceğini pek sanmıyorum..Belki ondan sonraki yönetimlerde olabilir ama
    quote:

Orjinalden alıntı: duman86

Alıntıları Göster
    FenerBahçemizde antrenörLük yapsa çok süper oLur asLInda..

• pierre ve uche türkiye ye gelmiş en karakterli yabancı futbolcular bence .. bunları ekol olarak göstermeliyiz. gelen yabancı futbolculara örnek olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasifmert

pierre ve uche türkiye ye gelmiş en karakterli yabancı futbolcular bence .. bunları ekol olarak göstermeliyiz. gelen yabancı futbolculara örnek olsun...
    Piyerim benim ya..
    Oyunculugun insanlığın , hakikatten çok yakışıyrodun Fenerbahceme..Defansada cisgiden top çıkarrtırken , olmayacak maçlarda attıgın golllerle , inanılmaz frikiklerinle seninle ne kadar gurur duysak azdır..
    TCM oynuyorum şuan 37 yasındasın (oyunda) ama hala takımımda ilk 11 de forma veriyorum sana :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Piyerim benim ya..
    Oyunculugun insanlığın , hakikatten çok yakışıyrodun Fenerbahceme..Defansada cisgiden top çıkarrtırken , olmayacak maçlarda attıgın golllerle , inanılmaz frikiklerinle seninle ne kadar gurur duysak azdır..
    TCM oynuyorum şuan 37 yasındasın (oyunda) ama hala takımımda ilk 11 de forma veriyorum sana :)))

Alıntıları Göster
    PİER'i ösledim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: _Artist_B@B@_

PİER'i ösledim ben

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Piyerim benim ya..

Alıntıları Göster
    Pierre 'i Unutmadık unutmayacağız.

Onun ismini duyunca hep yüzümüzde gülümseme kalbimizde bir sevgi doğacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 4 Eylül 2006; 16:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

allah rahmet eylesin yakınınmıydı?sanki ölmüş gibi konusuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Alıntıları Göster
    Hem de çok centilmen bir oyuncuydu.Eğer bize 24-25 yaşında gelmiş olsa,ya tarihe geçecek bir fiyata satılırdı,ya da bizde kalır ve daha büyük başarılara imza atardı.Benim görüşüm tabiki....

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Hem de çok centilmen bir oyuncuydu.Eğer bize 24-25 yaşında gelmiş olsa,ya tarihe geçecek bir fiyata satılırdı,ya da bizde kalır ve daha büyük başarılara imza atardı.Benim görüşüm tabiki....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

cok doqru..

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

PİERRE.....

Erman Imza yakışmamış...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.