Bildirim
Pierre Cardin Deri Ceket 269 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat hep aynıydı takip ediyorum ne yazij indirimli fiyat değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 179 dan aldi forum. Bencede indirim yok . 179 olursa takipteyim alacağım
379 TL di geçenlerde alacaktım. fiyat fazla gelmişti başka bir mont almıştım. şimdi 269 görünce paylaşayım dedim. :( bilseydim bundan alırdım.. -
245 falandı hatta bir ara . bu yükselmiş fiyatı -
http://cdn3.n11.com.tr/a1/1024/16/02/16/72/26/50/80/08/24/95/27/96/68185884770357100838.jpg
bu bottan nerede bulabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realitych -- 6 Mart 2017; 12:8:28 > -
Gerçek deri değildir heralde??
Bir de 899 dan düştü demezler mi.O zaman insan almaktan vazgeçiyo... -
gecen indirimde 179 idi cekle zartla zurtla 150 ye geliyodu istedgm renk olmadgndan almamistm .. konuyu acan arkadas buranin sıcak firsat bolumu oldgnu bilmiyo galiba
ben seneler önce almıştım 100 liraya, kalitesiz suni deri hiç tavsiye etmem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar suni deri falan değil, geçen sene forumdan çok kişi aldık sanırım 230 lira civarına gelmişti kuponlarla, kalıbı biraz dar haberiniz olsun, parasına göre de bence güzel ürün. Bu havalarda giyilecek mont, düşünen varsa bence değerlendirebilir. Yan cepleri biraz küçük, cebinize koyduğunuz şeyler düşebiliyor, birkaç defa çakmak kaybettim, bilginiz olsun. :)
L beden neye denk geliyor kalıp olarak darmı nasıl kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ? -
aynen ama 200tl den fazla verilmez bence, kullanılan deri çabuk yıpranıyor, kampanya kovalayıp 200tl altına yakalanırsa güzel ürün alınır, biraz dar beden ona göre alın -
Fiyat 200 ve altı olursa alabilirim. Takipteyim.
takipteyim 200 alti olursa rez. -
Takipteyim.200 altına
Kardeş ben kalıba bağlı olarak M veya L giyiyorum ancak bu montta L dar geldi XL aldım. Slim mont.
Ben 11 kasım indirimi ile 212-TL'ye almıştım. İyi ki almışım %100 deri ve yumuşacık ve çok şık bir mont. Önce L almıştım sonra değişim için mağazalarına gittim. Mağazaları Zeytinburnunda dericilerin bulunduğu sokakta. Rusyada İşler kesat olduğundan iç pazara uygun maliyetli ürün yaptıklarını belirtti. Kar marjlarının çok düşük olduğunu belirtti. 269-TL bile bence ederi. Markadan ziyade ürün gerçekten kaliteli ben çok memnunum... -
Tam deri ceket arıyordum, 379 olmuş yine ama fiyat? -
Arkadaşlar ürünü 2 yıldır kullanıyorum. Gözünüz kapalı 379 a bile alınabilir. Oldukça şık. -
Benzer içerikler
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- coffy bedava kahve
- bim parfüm erkek
- bim kokoreç
- afyon eko sucuk yorumları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X