Şimdi Ara

Pikap Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Sıfır pikap edinmek istiyorum.Bütçem max. 1800 civarı.Nette araştırma yaptım konuya hakim olmadığım için fikirlerinizi almak istiyorum.Gözlemlediğim bir sürü marka pikap var.Genelde profesyonel marka olarak project carbon debut, Teac geçiyor.Ancak bunlar beni epey aşıyor neredeyse.Bütçeme yakın olan Audio-Technica AT-LP120USB Direct Drive USB Turntable ve Reloop RP-2000 USB Turntable.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ya da başka marka önerileriniz var mı?

• https://forum.donanimhaber.com/pikap-tavsiyesi--103327765-15

Yeni konu açmak yerine mevcudu kullanırsanız sorularınıza daha kolay cevap alırsınız.
  • simsek07 S kullanıcısına yanıt
    üstad kusuruma bakmayın acemiyim forumda.verdiğiniz konudaki tüm cevapları okudum ancak yazdığım modellerle ilgili pek görüş göremedim o yüzden fikir almak istedim.audio technica ile ilgili bir konu daha vardı onu da inceledim bu arada.saygılar
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-pro-ject-debut-carbon-esprit-kutusunda-pikap-469005873/detay

Bu ilana bir bak istersen, Ortofon 2m red Kartuş ile birlikte satıyormuş. 2m red kartuş 400 Tl'nin üzerinde zaten, Debut carbon ise Projectin kendini ispatlamış bir modeli.
  • simsek07 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim üstadım
  • preator_59 P kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata bu project pikabı kaçırmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAC tavsiye
    12 yıl önce açıldı
    Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.