Şimdi Ara

Pikatel adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pikatel modem almayı düşünüyorum modem hakkında bilgisi olan varmı nası bir modem sorun çıkartıyomu tavsiye edermisiniz...

• ben adsl kurulumuyla ilgileniyorum bugüne kadar yaklaşık 50 tane kurmuşumdur hiçbir sorun vermedi bugüne kadar tek kullanıcılı modemin kurulumu çok basit ve rahat diğerleri ise işte combo/ quarter onlarda güzel ama alacaksan ya tek kullanıcılı al yada quarter al tavsiye ok bir kere alınıyor:)
  • walla su anda ben kullanıyorum alet en ufak bı sorun bıle cıkartmadı... al derım ben kurulumuda cok kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

walla su anda ben kullanıyorum alet en ufak bı sorun bıle cıkartmadı... al derım ben kurulumuda cok kolay

aynen katılıyorum alalı 8 ay kadar oldu şuana kadar ne bir bağlantı sorunu nede kopma yapmadı driverını kurmak 30 saniyeni alıyor daha sonra bilgisayarını baştan başlattıktan sonra internettesin hepsi bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaYa -- 29 Temmuz 2005, 12:53:01 >

• Bende kullanıyorum problem çıkarmıyor, ateş gibi ısınmıyor+kurlumu kolay ve türkçe kurulum kitapçığı falan tam+ splitirıda veriyor yanında.Bendeki tek kullanıcılılı bu arada (usb)
  • walla canavar gıbı alet......
  • Mükemmel alet piyasadaki 60-70 $ lık modemlere taş çıkartır walla Al derim 1,5 aydır kullanıyom Tık demedi namussuz...
    Kaçırma al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemde hızlı telekomun bant genişliğini sunduğu yere kadar kullanıyosun..
    Port açma olayıda yok USB alırsan hepsi açık oluyo zaten kesinlikle rahat edersin ve başın ağrımaz ..
    Beni dinle pikatel al...
  • picatel cidden harika bi modem hele 4 port olan
  • haaa o 4 port dediğin ethernet+usb pikatel oda iyi yaa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.