Şimdi Ara

Pikatel ComboMAX modem kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Eski Modemim Arizalandigi icin Bu marka bir modem aldim fakat cd yi takip kurduktan sonra ne ethernetten nede usb den girebiliyorum 2 ssindede bilgisayarinizda combomax bulunamamamistir bilgisayarinizin DHCP'den otomatik IP almasini saglayin vsvs diyor . yardimci olabilicek warmi Bu IP'yi nasil taniticam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirLééßæCk -- 28 Şubat 2008; 20:13:22 >

• Teknik Yardım Diye Bölüm Açmışlar Sanırım Yukarda Eğer Süs Niyetine DeqiLse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple_H_TheGame

istiyosan ananın ampullerinin sembolünü gösterem

noktalı e

Modlar Görüncede Senin Sembolünüde Görürüz !!
  • o modemin Allah belasını versin onun kadar dandik modem görmedim çöpe at ve git doğru düzgün modem al örn (Zoom X3 ADSL Modem Zoom 5560)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirLééßæCk -- 28 Şubat 2008; 20:31:15 >
  • hocam ben pikatel kullanıyorum saolsun en berbat ko zamanlarımı onun sayesinde geçirdim.
    çok dandirik birşey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

hocam ben pikatel kullanıyorum saolsun en berbat ko zamanlarımı onun sayesinde geçirdim.
    çok dandirik birşey ya

deme ya Cift girisli modem ayrica laptopdan usb ile baglanabiliyorum dün kendi pc me format attim formattan sonra birdaha baglanamadim ethernet ten baglanamiyorum usb yide kabul etmiyor ana pc bu durumda ne yapmam gerek

Ayrica Formattan Sonra Turkce Karakterler AbukSubuk Cıkmaaya Basladı Bunun Sebebi Nedir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirLééßæCk -- 28 Şubat 2008; 20:22:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirLééßæCk

quote:

hocam ben pikatel kullanıyorum saolsun en berbat ko zamanlarımı onun sayesinde geçirdim.
    çok dandirik birşey ya

deme ya Cift girisli modem ayrica laptopdan usb ile baglanabiliyorum dün kendi pc me format attim formattan sonra birdaha baglanamadim ethernet ten baglanamiyorum usb yide kabul etmiyor ana pc bu durumda ne yapmam gerek

Ayrica Formattan Sonra Turkce Karakterler AbukSubuk Cıkmaaya Basladı Bunun Sebebi Nedir.?

sen hala onu kurmayamı çalışıyorsun. dediğim gibi onu çöpe at Zoom X3 ADSL Modem Zoom 5560 al bence

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

quote:

Orjinalden alıntı: izmirLééßæCk

quote:

çok dandirik birşey ya

sen hala onu kurmayamı çalışıyorsun. dediğim gibi onu çöpe at Zoom X3 ADSL Modem Zoom 5560 al bence

Yettiği Kadar Hocam Hani Demişler Ya.. Arabam Olsun Çamurdan olsun:P
    Eski Modemde IP bulamadigi icin Attim bi kiyida duruyor onun markasıda ZTE

• şu ttnetin bedava verdikleri modem olmasın sakın at çöpe hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 28 Şubat 2008; 20:28:40 >
  • O modemi bende biliyorum ve diğer modellerinide kullandım
    Çözüm :

Modem bir sepete konur, sepette camii önüne konur üstünede bi 10ytl sıkıştırılırki birisi paranın hatırına alsın diye.
  • zamanında pikatel modem kullandım yarım saatte bir dc oluyodum onun yüzünden

öyleki kaldığın yerden devam etmeyi desteklemeyen serverlardan (resumable) download bile yapamıyordum
    aynen oyundaki dc olma mantığıyla (artık nasıl bir pikatel mantığıysa çözemedim) serverdan koptukmu dosya yalan oluyodu.. baştan bidaha indir...

ben öyle modemin....

airties aldım kurtuldum.. pikatelden uzak durun

• aynı modemi kullanıyorum işimi görüyor açıkcası bende bilgisayarıma format atınca aynı sorunla karşlılaştım şuan usb sini kullanamıyorum bir türlü kuramadımama ethernet ile az uğraştıkdan sonra net geldi
  • bende pikatel combomax kullanıorum lanet olsun Allah böle dandik modem üretenleri taş etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.