Şimdi Ara

Pikatel Modem Dc Sonuru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tony hawk

bende zyxel var onda da dc veriyo yav

ben de zyxel var tam dc vermiyecek diyorum ardreame gidiyorum tam ortada dc yiyorum

• Bendede pikatel 4 portlu modem var ve günde 50 defa bende dc oluyorum üstelik msnde birileriyle konuşurken yani bağlantı varken dc oluyorum anlamadım gitti
  • Arkadaşlar artık DC diye bi sorun tarihe karışacak size en net çözümü söleyim!!.. artık bu dc konusuda kapanır sayemde:)) eğer ADSL kullanıyosanız evinize ADSL bağlandığında sizin modemi bilgisayarın USB girişine bir kablo ile bağlarlar ve böyle internete girersiniz.. İşte bu şekilde de ''SÜREKLİ DC'' olursunuz.. Oysa ETHERNET KARTINI alın 7 dolara(daha pahalısıda var ama bu sizin işinizi görür) takın bilgisyara ve modemide ona bağlayın kablo ile(bu kabloyu da muhtemelen modemle birlikte hediye verirler yoksa 3-4 milyon falan) sonra internete giriin ve sonra SÜPRİZ... güle güle DC:)))))) sakın yeni modem(dediim her modemde oluo) veya yeni pc veya yeni ekran kartı veya veya vs.. almayınn bu en kesin çözümdür herkes bilsin....
  • yawww adsl işleyişi hakkında hiçbi fikri olmayan insanlar gelmiş artis artis konuşuyo.pikatel modem kullanmyn bilmz bu şeyi,fazla otme onn içn.pikatelin arayüzünü yukleyin soru ancak ole halloluyo.baska turlu olmazzz
  • bendede pıkatel war ama dc yemıorm
  • hangi modeli?bende combo war we asırı dc oluyom.üstelik hmn wermio dc yi.once biraz lagda kalıo.kesin yatırıo adamı i*ne
  • eet cok oluyor dc .
  • ygt 35 misin nesin önce insan gibi tartış sonra sana yardımcı olayım...Bakın bende dc sorunu 1 yıldır devam etti o kadar çok şey denedimki bu denediklerim ygt senin aklının ucuna gelmeyecek şeyler ama hiçbirinde çözemedim SÜREKLİ DC yi önce bunu bi kafan sok!!! Sonra bilgisyardaki dc sorunu nu deneme yanılma ile sırasıyla denedim herşeyi ve en sonunda problemin modem veya ona bağlı internet erişimini kısıtlayıcı durumun yol açtıından emin oldum.. Bak bazıları airties i çok övüyor ama önce benim dediim yolu deneyin.. Zaten başka modem alacaksan (airties falan) ethernet kartı da alacaksın.. Benim dediim önce başka modem almadan ethernet kartı ile kendi modeminde girmeye çalış.. Olmuyosa zaten yeni modem için ethernet kartı alman gerekio bu kadar basit bi olayı saçma sapan cevaplar vererek milletin aklını karştırmaktan başka şu forumda bi işe yaramaz senin gibileri ygt 35 önce bi araştır ondan sonrada adam gibi cvp yaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: paarliament

iyi günler ben pikatel 4 portlu combo modem kullanıcısıyım oyuna basladıgımdan beri her gece en az 50 kez disconnect oluyorum çözümünü aradım fakat bulamadım charım prist baslarda fazla sorun olmuyordu ama artık lvl ilerleyince insanları boss altına yatırmak hiçte keyif vermiyor modemin teknik servisiyle irtibata geçtim ve bana oyunun port numarasını bulursam bu sorunu oyunun portunu modemden acarak çözübiliceklerini soylediler arastırma yaptım fakat henüz bilgi sahibi olamadım bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyor teşekkür ediyorum...

Yaw of modem deişitrcen bu kadar basit

• quote:

Orjinalden alıntı: ozer83

ygt 35 misin nesin önce insan gibi tartış sonra sana yardımcı olayım...Bakın bende dc sorunu 1 yıldır devam etti o kadar çok şey denedimki bu denediklerim ygt senin aklının ucuna gelmeyecek şeyler ama hiçbirinde çözemedim SÜREKLİ DC yi önce bunu bi kafan sok!!! Sonra bilgisyardaki dc sorunu nu deneme yanılma ile sırasıyla denedim herşeyi ve en sonunda problemin modem veya ona bağlı internet erişimini kısıtlayıcı durumun yol açtıından emin oldum.. Bak bazıları airties i çok övüyor ama önce benim dediim yolu deneyin.. Zaten başka modem alacaksan (airties falan) ethernet kartı da alacaksın.. Benim dediim önce başka modem almadan ethernet kartı ile kendi modeminde girmeye çalış.. Olmuyosa zaten yeni modem için ethernet kartı alman gerekio bu kadar basit bi olayı saçma sapan cevaplar vererek milletin aklını karştırmaktan başka şu forumda bi işe yaramaz senin gibileri ygt 35 önce bi araştır ondan sonrada adam gibi cvp yaz..

ben ilk başndan beri ethernet ile kullnıorm bu aleti srkli dc oluyo.pikatel satıcısı ile baglnıtya gçtm o bile cvp veremedi senin ethernet sn.de daha fazla veri gonderir ozamn ethernet bu sorunu geçirir mantıınla harket etmicem.Aklına gelebilcek herşeyi denedim demişsin bi etherneti denememişsin :D bilgsyr hkkna sahip olduun bilgi daarcıı beni korkutuyorr hemen deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt35 -- 27 Kasım 2006; 17:15:34 >

• bendede pikatel 4 potlu modem var sürekli dc gelio

ayrıca lag gelince hemen dc olmuyor bossun yanında dc ve yatmışım:(
  • pikatellerde sorun var ben degiştirip airities aldım dc diye bi sorunum kalmadı....
  • hiç görmedim abi bu airites midir onu ama çok metini duydum.zoom la birlikte başı çekiomş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt35 -- 5 Aralık 2006; 16:18:09 >
  • ethernet kartı nasıl bağlanır
  • pikatel quarter 4 port router kullanıcısıyım modemimden hiç memnun değilim atçam çöpe artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.