iyi günler ben pikatel 4 portlu combo modem kullanıcısıyım oyuna basladıgımdan beri her gece en az 50 kez disconnect oluyorum çözümünü aradım fakat bulamadım charım prist baslarda fazla sorun olmuyordu ama artık lvl ilerleyince insanları boss altına yatırmak hiçte keyif vermiyor modemin teknik servisiyle irtibata geçtim ve bana oyunun port numarasını bulursam bu sorunu oyunun portunu modemden acarak çözübiliceklerini soylediler arastırma yaptım fakat henüz bilgi sahibi olamadım bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyor teşekkür ediyorum...
çok zor yerden mi sordumki
quote:
Orijinalden alıntı: paarliament
çok zor yerden mi sordumki
ardaşım aynısı banda oluyo günde 100 kere dc yiyom
aynı modem ve aynı sorun bende de var deiştircemm modemi baska care yok
quote:
Orijinalden alıntı: Dream_Priest
aynı modem ve aynı sorun bende de var deiştircemm modemi baska care yok
abi bendede pikatel vardı adama goturdum bana ust modelini verdi combomax mavi kutu bole artık vermio fazla deneyin bence
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcan266
abi bendede pikatel vardı adama goturdum bana ust modelini verdi combomax mavi kutu bole artık vermio fazla deneyin bence
Alıntıları Göster
Pikatel modemlerin genelinde olan bir sorun bizdede vardı quartet diye bir model geride veremedik gittik asus 4 port aldık çok da memnunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Antor
Pikatel modemlerin genelinde olan bir sorun bizdede vardı quartet diye bir model geride veremedik gittik asus 4 port aldık çok da memnunuz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Antor
bende yarın geri veriyom modemi
quote:
Orijinalden alıntı: Dream_Priest
quote:
Orjinalden alıntı: Antor
bende yarın geri veriyom modemi
Alıntıları Göster
Pikatelden benim kadar çeken yoktur bu kadar söylüyorum.
arkadaşlar bende de zoomx5 var acaba onuda numarasını versem çözerlermi ya da hiç kasmayıp bu oyuna uygun en iyi modemi mi alsamm???
quote:
Orijinalden alıntı: ozer83
arkadaşlar bende de zoomx5 var acaba onuda numarasını versem çözerlermi ya da hiç kasmayıp bu oyuna uygun en iyi modemi mi alsamm???
bendede valla pikatele
quote:
Orijinalden alıntı: TheGameGuard
bendede valla pikatele
Alıntıları Göster
bende zyxel var onda da dc veriyo yav
hepinize slm arkadaşlar, bu sorun bende de vardı ve bunun yüzünden çok xp np kaybettim. malum lanet şey birdenbire dc olmuyo, lagta kalıyor. teknik servisiyle irtibata geçtim bana bir güncelleme sayfası gönderdiler onunla modemi upload ettim. benim modem 1 usb, 2 ethernet (combo) modeli. şimdilik denem aşamasındayım 5 saat oldu dc olmadım, bakalım ne kadar devam edicek :) rseneman_81@hotmail.com msn adresim eklerseniz yardımcı olabilirim.
görüşmek üzere
quote:
Orijinalden alıntı: Lethal_tr
hepinize slm arkadaşlar, bu sorun bende de vardı ve bunun yüzünden çok xp np kaybettim. malum lanet şey birdenbire dc olmuyo, lagta kalıyor. teknik servisiyle irtibata geçtim bana bir güncelleme sayfası gönderdiler onunla modemi upload ettim. benim modem 1 usb, 2 ethernet (combo) modeli. şimdilik denem aşamasındayım 5 saat oldu dc olmadım, bakalım ne kadar devam edicek :) rseneman_81@hotmail.com msn adresim eklerseniz yardımcı olabilirim.
görüşmek üzere
aga nasıl yaptın onu bana da yardımcı olurmusun.. Teknik servisi internetten mi sana yardımcı oldu? Yani modemin yeni driver ını mı yükledin yoksa ?? tam anlayamadım seni..seni ekledim msn de bana yardımcı olurmusun?? ozi83fb@hotmail benim msn
quote:
Orijinalden alıntı: ozer83
aga nasıl yaptın onu bana da yardımcı olurmusun.. Teknik servisi internetten mi sana yardımcı oldu? Yani modemin yeni driver ını mı yükledin yoksa ?? tam anlayamadım seni..seni ekledim msn de bana yardımcı olurmusun?? ozi83fb@hotmail benim msn
Alıntıları Göster
slm, elkotek firmasının teknik servisine mail attım. bana bir güncelleme dosyası gönderdiler. onu modeme gösterip upload yaptım. sorun çözülmüş gibi duruyor dün 12 saat online kaldım sonunda kendim çıktım :) msn vermemin sebebi buraya o dosyayı atmayı beceremedim. hadi kolay gele....
quote:
slm, elkotek firmasının teknik servisine mail attım. bana bir güncelleme dosyası gönderdiler. onu modeme gösterip upload yaptım. sorun çözülmüş gibi duruyor dün 12 saat online kaldım sonunda kendim çıktım :) msn vermemin sebebi buraya o dosyayı atmayı beceremedim. hadi kolay gele....
Alıntıları Göster
yaw bende hala aynı sorun var teknikservise telefon açıyorum yapıcak bişey yok diyolar küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum
quote:
yaw bende hala aynı sorun var teknikservise telefon açıyorum yapıcak bişey yok diyolar küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum
Alıntıları Göster
valla benim sorun çözüldü haberiniz ola :)
quote:
valla benim sorun çözüldü haberiniz ola :)
Alıntıları Göster
Lethal_tr mail atmışsın teşekkürler msn ininide ekledim ama ne aralarda online olursun ben geceleri bilgisayar basında oluyorum dosyayı buraya koyarsan sevinirim....
quote:
Lethal_tr mail atmışsın teşekkürler msn ininide ekledim ama ne aralarda online olursun ben geceleri bilgisayar basında oluyorum dosyayı buraya koyarsan sevinirim....
Alıntıları Göster
slm, buraya dosya koymayı beceremedim. sadece resim dosyalarını destekliyor galiba. nasıl dosya eklendiğini söylşeyin buraya ekleyeyim...
quote:
slm, buraya dosya koymayı beceremedim. sadece resim dosyalarını destekliyor galiba. nasıl dosya eklendiğini söylşeyin buraya ekleyeyim...
Alıntıları Göster
rapidshare ye upload edip link i koyabilrsin buraya
quote:
rapidshare ye upload edip link i koyabilrsin buraya
Alıntıları Göster
adını yazmak yasakmıs sanırım bi upload sitesine uplaad edip buraya link verebilirsin :)