Şimdi Ara

Pikatel Modem Dc Sonuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler ben pikatel 4 portlu combo modem kullanıcısıyım oyuna basladıgımdan beri her gece en az 50 kez disconnect oluyorum çözümünü aradım fakat bulamadım charım prist baslarda fazla sorun olmuyordu ama artık lvl ilerleyince insanları boss altına yatırmak hiçte keyif vermiyor modemin teknik servisiyle irtibata geçtim ve bana oyunun port numarasını bulursam bu sorunu oyunun portunu modemden acarak çözübiliceklerini soylediler arastırma yaptım fakat henüz bilgi sahibi olamadım bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyor teşekkür ediyorum...

• çok zor yerden mi sordumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: paarliament

çok zor yerden mi sordumki
    ardaşım aynısı banda oluyo günde 100 kere dc yiyom
  • aynı modem ve aynı sorun bende de var deiştircemm modemi baska care yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Priest

aynı modem ve aynı sorun bende de var deiştircemm modemi baska care yok
    abi bendede pikatel vardı adama goturdum bana ust modelini verdi combomax mavi kutu bole artık vermio fazla deneyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan266

abi bendede pikatel vardı adama goturdum bana ust modelini verdi combomax mavi kutu bole artık vermio fazla deneyin bence

Alıntıları Göster
    Pikatel modemlerin genelinde olan bir sorun bizdede vardı quartet diye bir model geride veremedik gittik asus 4 port aldık çok da memnunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Pikatel modemlerin genelinde olan bir sorun bizdede vardı quartet diye bir model geride veremedik gittik asus 4 port aldık çok da memnunuz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Antor

bende yarın geri veriyom modemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Priest

quote:

Orjinalden alıntı: Antor

bende yarın geri veriyom modemi

Alıntıları Göster
    Pikatelden benim kadar çeken yoktur bu kadar söylüyorum.

• arkadaşlar bende de zoomx5 var acaba onuda numarasını versem çözerlermi ya da hiç kasmayıp bu oyuna uygun en iyi modemi mi alsamm???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer83

arkadaşlar bende de zoomx5 var acaba onuda numarasını versem çözerlermi ya da hiç kasmayıp bu oyuna uygun en iyi modemi mi alsamm???
    bendede valla pikatele
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

bendede valla pikatele

Alıntıları Göster
    bende zyxel var onda da dc veriyo yav
  • hepinize slm arkadaşlar,
    bu sorun bende de vardı ve bunun yüzünden çok xp np kaybettim. malum lanet şey birdenbire dc olmuyo, lagta kalıyor. teknik servisiyle irtibata geçtim bana bir güncelleme sayfası gönderdiler onunla modemi upload ettim. benim modem 1 usb, 2 ethernet (combo) modeli. şimdilik denem aşamasındayım 5 saat oldu dc olmadım, bakalım ne kadar devam edicek :) rseneman_81@hotmail.com msn adresim eklerseniz yardımcı olabilirim.

görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethal_tr

hepinize slm arkadaşlar,
    bu sorun bende de vardı ve bunun yüzünden çok xp np kaybettim. malum lanet şey birdenbire dc olmuyo, lagta kalıyor. teknik servisiyle irtibata geçtim bana bir güncelleme sayfası gönderdiler onunla modemi upload ettim. benim modem 1 usb, 2 ethernet (combo) modeli. şimdilik denem aşamasındayım 5 saat oldu dc olmadım, bakalım ne kadar devam edicek :) rseneman_81@hotmail.com msn adresim eklerseniz yardımcı olabilirim.

görüşmek üzere
    aga nasıl yaptın onu bana da yardımcı olurmusun.. Teknik servisi internetten mi sana yardımcı oldu? Yani modemin yeni driver ını mı yükledin yoksa ?? tam anlayamadım seni..seni ekledim msn de bana yardımcı olurmusun?? ozi83fb@hotmail benim msn

• quote:

Orijinalden alıntı: ozer83

aga nasıl yaptın onu bana da yardımcı olurmusun.. Teknik servisi internetten mi sana yardımcı oldu? Yani modemin yeni driver ını mı yükledin yoksa ?? tam anlayamadım seni..seni ekledim msn de bana yardımcı olurmusun?? ozi83fb@hotmail benim msn

Alıntıları Göster
    slm,
    elkotek firmasının teknik servisine mail attım. bana bir güncelleme dosyası gönderdiler. onu modeme gösterip upload yaptım. sorun çözülmüş gibi duruyor dün 12 saat online kaldım sonunda kendim çıktım :)
    msn vermemin sebebi buraya o dosyayı atmayı beceremedim. hadi kolay gele....

• quote:

slm,
    elkotek firmasının teknik servisine mail attım. bana bir güncelleme dosyası gönderdiler. onu modeme gösterip upload yaptım. sorun çözülmüş gibi duruyor dün 12 saat online kaldım sonunda kendim çıktım :)
    msn vermemin sebebi buraya o dosyayı atmayı beceremedim. hadi kolay gele....

Alıntıları Göster
    yaw bende hala aynı sorun var teknikservise telefon açıyorum yapıcak bişey yok diyolar küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

• quote:

yaw bende hala aynı sorun var teknikservise telefon açıyorum yapıcak bişey yok diyolar küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

Alıntıları Göster
    valla benim sorun çözüldü haberiniz ola :)
  • quote:

valla benim sorun çözüldü haberiniz ola :)

Alıntıları Göster
    Lethal_tr mail atmışsın teşekkürler msn ininide ekledim ama ne aralarda online olursun ben geceleri bilgisayar basında oluyorum dosyayı buraya koyarsan sevinirim....
  • quote:

Lethal_tr mail atmışsın teşekkürler msn ininide ekledim ama ne aralarda online olursun ben geceleri bilgisayar basında oluyorum dosyayı buraya koyarsan sevinirim....

Alıntıları Göster
    slm,
    buraya dosya koymayı beceremedim. sadece resim dosyalarını destekliyor galiba.
    nasıl dosya eklendiğini söylşeyin buraya ekleyeyim...
  • quote:

slm,
    buraya dosya koymayı beceremedim. sadece resim dosyalarını destekliyor galiba.
    nasıl dosya eklendiğini söylşeyin buraya ekleyeyim...

Alıntıları Göster
    rapidshare ye upload edip link i koyabilrsin buraya
  • quote:

rapidshare ye upload edip link i koyabilrsin buraya

Alıntıları Göster
    adını yazmak yasakmıs sanırım bi upload sitesine uplaad edip buraya link verebilirsin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.