Arkadaşlar bi problemim var inşallah yardımcı olursunuz. iki tane kablosuz modemim var biri airties rt-206 ve digeri pikatel airmax-101. airties agda kablosuz yayın yapıyor ve ben pikateli, airties modemin wireless sinyalini alması için access point yoluyla airties modeme baglamak istiyorum her iki modemi nasıl ayarlamalıyım ki birbirini görsün 4-5 saat ugraştım webde anlaşılır bi konu bulamadım ayrıntılı bir şekilde ve resimli olarak her iki modemin ayarını anlatan arkadaşlardan allah razı olsun diyorum ve yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar yokmu bu konu hakkında bilgisi olan denemelerim boşa çıktı pikatel modem, airtiesi görüyor ama baglanmıyor yardım lütfen
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için çok yardımcı oldunuz neyse sorunu hallettim deneme yanılma yöntemi ile biraz uzun sürdü bi sunum hazırlayıp paylaşıma açacam...Pikatel airmax 101 modemi access point olarak airties rt-206 modeme baglamak başlıgı altında..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme