< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pil sağlığı ile kafayı bozmus bir toplum (2. sayfa)
-
-
Hayatımda , param olsun yada olmasın asla dünya malına değer vermedim , önemsediğin tek şey sevdiklerimin hayatı…
Yalnız burada konu açacak kadar takmaya gerek var mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 11 Şubat 2024; 20:23:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni çikan ( son 1 yıl ) telefon konuları akdesar ve pil saglığı mesaji dolu.
Eskiden rom atar ve rom test paylaşılırdı. İnce ayar soruları olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%15-%90 arası kullanırsan o pil sana 4 sene gider. öbür türlü garanti bitmeden wear level %50 olur ne olduğunu anlamazsın. tabii su ısı ve darbeye karşı da koruyacaksın.
-
İPhone alan adam zaten zengindir, para sorunu yoktur. Pil ömrünü uzatıcam diye kıvranmaması lazım.
-
İsteyen istediğini yapar cihaz kendisinin herşeyi yapmakta özgür :) Kimisi kılıf ekran koruyucu bile takmaz kimisi zırhlar cihazı alan kendileri kullanıcıda kendileri maddi durumuda kendisini ilgilendirir. Niye bu kadar insanları ilgilendiriyor bu anlamıyorum ekran resmi olarak kim ne koyuyor diye düşünmüyorsak telefonu da nasıl kullandığı'da bizi ilgilendirmemeli.
-
kölesi olacağın telefon için bir dünya para ödemek ahmaklık değil midir? enflasyon ahlaksızlığın yanında ahmaklığı da doğuruyor ne yazık ki
-
Hangi marka notebook merak ettim. Normalde hiç kullanmasanız (şarj döngüsü yapmasanız) bile notebook pilleri (Lityum oldukları için) 5 sene civarında kendiliğinden ölüyor zira.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70k telefona verip 3-4k pil değişimine veremeyen adam bu markadan telefon almasın bir zahmet.
toshiba. inanılmaz ama %57 pil sağlığı var, 1 saat civarı kendi pili ile çalışıyor.
-
Benimde aynı pil sağlığı, prizlere bağımlı yaşıyorum.Bir saat gitmiyor şarjı, deli ediyor beni.Bir daha telefon alırken sadece pil kapasitesine bakıcam, yemişim işlemcisini de kamerasını da bana pil lazım pil.Şöyle 5000 amper bataryalı şarjı iki üç gün giden telefon lazım bana.Prizlere bağımlı yaşamaktan bıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Japon pilleri gerçekten inanılmaz. Fotoğraf sektöründekiler bilir, inanılmaz bir kalem pil var, oldukça pahali ama flashi saatlerce kullandiriyor modeli unuttum.
Eski Honda'larda Japon marka akü geliyordu, gerçekten inanılmazdi, 7 yil belki daha fazla kullandığımizi hatırlıyorum.
Bence pil bakımı önemli telefonda, çünkü orijinal pil bulmak cok zor hatta xiaomi yok. Mevcut Xiaomi 12s Ultra 1 yılı geçti, 4.5g'de 9 saat civarı screen on time veriyor hala %20 ye gelmeden.
67 watt gibi hızlı şarj bataryayı öldürür teorisi çöküyor bazılarının.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi benim umrumda değil bakmam bile kaç olduğuna.
-
Bu konuda bazı insanların psikolojik destek alması gerekiyor, o kadar takıntı haline getirmişler ki bataryaya bir şey olmasın diye telefonu kullanmaya korkuyorlar. Zaten durduğu yerden bile ömrü azalan bir şey fazla kasmamak gerekir.
İstediğin kadar dikkatli kullan hiçbir şekilde o pil 4 yıl boyunca sağlıklı bir şekilde gitmez. Saçmalamayın. Garanti bitmeden %50'ye düşmesi de milyonda bir olur. Bir tane doğru kelime yok yazdıklarında.
-
Ne kadar dikkat ederseniz edin en son çıkan iphone serilerinde ilk yıl %95 seviyesine düşüyor fakat tuhaf bir durum var ilk 5 ay pil sağlığı neredeyse hiç düşmüyor.
O eski pillerdeydi bunlarda tak cikar birsey olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknolojik bir cihazı sırf pili daha erken bitiyor diye güncelleme yapmayan kafalar var ne yazık ki. Ne zaman iphone konusuna girsem özellikle ki giresim gelmiyor sürekli pil konuşuluyor. Be arkadaşım bu cihazların özelliği sana maksimum olarak yapabileceklerini sunması. Ama sen yok abe pil erken bitiyor diyip izin vermiyorsun. Git 3310 kullan sen. 14pm kullanıyorum bugüne kadar gelen her güncellemeyi anında yaptım, ekranı kısık hiç kullanmadım 2 ay sonra 1 yıl dolacak pil sağlığı 100.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 12 Şubat 2024; 10:15:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X