Şimdi Ara

Pil ve depolama öncelikli 4k civarı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hi-Fi müzik tutkunuyum, tek albüm 2-3gb buluyor ve dev hafızalara ihtiyacım var, sd kart desteği şart. Bunun dışında sesi jaktan ve bluetoothtan iyi vermeli, bluetooth'da aptx şart. Pil için, 5 yıldır z3 kullanıyorum ve zamanında 2 gün giderken şimdi 1 gün gidiyor pil, bu kullanıma göre, yani 5 yıllık pili 1 gün götüren biri için pilin 2-3 gün gitmesini bekliyorum. Fiyat daha ucuz olursa iyi olur, 4kya mal olmak zorunda değil, a70 ve s9 arasında kaldım, pratikte s9 daha iyi ama o küçük fark için bu kadar fiyat farkı değer mi bilemiyorum, o farka 512gb sd kart bile alınır. Başka markalara pek bakmadım, öneri bekliyorum.

• Pil beklentesi yüksek olmasydı G7 önericektim tam aradığınız cihaz çünkü.4k'yı zorlayacaksan s10e tercih et veyahut 3k'ya mate 10 pros9 ile a70'e hiç bakma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 22 Eylül 2019; 21:17:47 >
  • mate 10 proda sd kart girişi yokmuş hocam. s10e küçük geliyor bana, z3 kullanıyorum 5 yıldır ters bakıyorum.
  • AciliBorek A kullanıcısına yanıt
    128 gb yetme4z mi? altarnatif olarak poco f1'de bakabilirsin 256'ya kadar artırılabiliyor.
  • yok hocam ya, yanında 256 sd almayı düşünüyorum hangi cihaz olursa olsun, 2-3 yıl içinde de teknolojiye bağlı 512-1tb sd kart arayabilirim. ya da ssdli telefon çıkarsa ona dönerim ama bunlar en az 3 yıl sonrası için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.