Şimdi Ara

Pildemi telefondamı sorun var anlıyamadım içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum 2 yıl oldu heralde telefonu kullanalı telefonun şarjı yüzde 47 veya 30 lardayken birden kapanıyor ve şarj bitti deniyor ama birkaç dk sonra açmaya çalıştığımda açılıyor veya açılmıyor şarja takmak gerekiyor telefonu açmak için acaba pil mi sorunlu telefon mu böle bir sorunla karşılaşan varmı

• ONG_bagTR O kullanıcısına yanıt
    bazen bendede oluyor tahminimce bataryadan.iphone5
  • bendede o kadar olmuyor ama 2-2 atlıyor.Ama ios8 e geçince oldu.Ne yani hepimizin mi bataryası aynı anda bozuldu. İphone 5 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

bendede o kadar olmuyor ama 2-2 atlıyor.Ama ios8 e geçince oldu.Ne yani hepimizin mi bataryası aynı anda bozuldu. İphone 5 kullanıyorum

2 .2 atma yazılımdan herkeste oluyor bizimki farklı..
  • İos 7 dede 30 dan sınra filan kapanma oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

bendede o kadar olmuyor ama 2-2 atlıyor.Ama ios8 e geçince oldu.Ne yani hepimizin mi bataryası aynı anda bozuldu. İphone 5 kullanıyorum

2 .2 atma yazılımdan herkeste oluyor bizimki farklı..

konuyu sonradan okudum bendede yüzde 19 da kapanıyor sonra sarja takın diyor sonra 10 dakika sonra(takmadığımda) telefonu açıyorum ve yüzde 19 dan devam ediyor. veya sarja takarsamda yine 19 dan devam ediyor. Yani hepimizin mi aynı anda bozuldu bataryası??
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    valla bende anlamadım aynı dediğin şekilde bendede oluyor.ben yinede bataryadan şüpheleniyorum çünki kapanınca 10 dakıka bekleyince batarya kendini topluyor(araç aküsü gibi) benimki sadece tahmin yazılımdan olsa herkeste olurdu sadece i5 lerde var denemek için yansanayi batarya alıp değişecem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bendede aynı problem vardı hatta biraz ileri seviye bir sorun yaşıyordum. Geçen akşam internetten batarya siparişi verdim bugün elime geçti, değiştirdim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

arkadaşlar bendede aynı problem vardı hatta biraz ileri seviye bir sorun yaşıyordum. Geçen akşam internetten batarya siparişi verdim bugün elime geçti, değiştirdim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

hocam kaça aldın ve kendin mi değiştirdin kolaymı değiştirmek
  • halitoz kullanıcısına yanıt
    valla ios8 ne zaman çıktı bu forumda pil konusu arttı i5 de. yani yazılımsal birşey olmalı bence. yada tüm iphone 5 leri imha etmek amaçlı yapılan bir uygulama apple tarafından
  • hocam değiştirme kitiyle beraber 30tl tuttu. Alırken pek güvenemedim ama geldiğinde orjinal paketli geldi. Kendim değiştirdim ilk önce bir video izledim sonra yaptım gayet kolay. 5 dakikanı almaz
  • duddits11 kullanıcısına yanıt
    hocam 30 liralık bataryada aynı performansı verirmi günü kurtarıyormu acaba ?
  • aynı sorun bendede vardı telefonumu değiştirdiler 3 ay kala garantiye harika oldu.
  • deskel kullanıcısına yanıt
    sevindim hocam bizim cihazın malum garanti bitik şans biraz daha götürsün bakalım olmadı 30 liraya batarya alıp değişiriz
  • Dostum sorunun kesinlikle bataryadan ve emin ol ilk aldığın günkü gibi performans sağlıyo ben değiştirdim çok memnunum.

• Bataryadan oluyor

• dediğiniz gibi enteresandır bende bataryayı değiştirdim sorun düzeldi :)
  • Batarya bitmiş, değişecek
  • şu anda batarya elime geçti sorunsuzca taktım.şarj olsun bakalım düzelecekmi..
  • bataryayı değiştirmeniz gerekiyor arkadaşlar 2 yıl oldu diyorsunuz zaten lityum pillerin 1,5 seneden sonra sıkıntı çıkarması gayet normal bişey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.