Şimdi Ara

Piliniz öldüyse zaten performans beklemeniz yanlış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple işlemci hızlarını yavaşlatsın ya da yavaşlatmasın pil ömrünü tamamlayan bataryalardan performans beklemeniz yemek bittikten sonra kırıntıları toplamak gibidir.
    Maalesef neredeyse bütün iphone kullanıcıları (marka farketmiyor) sonsuza kadar aynı batarya ile telefonun çalışacağını sanıyorlar. Telefon açılıyorsa hiçbir problem olmadığını düşünen bilgisiz tükecileriz.

Yeni bir telefon sahibiyseniz benchmark testlerinde batarya full doluyken çıkan sonuçlar şarj azaldığında çıkan sonuçlardan daha yüksektir. Batarya kapasitesi düşmüş yüksek akım veremeyen pillerin cihazı çalıştırması bile bariz olarak zorlamadır. Apple işlemcilerin hızını düşürmeseydi kimse telefonum yavaşladı diye performansı düştü diye sızlanmazdı. Örnekleri de görüyorum, eski sürümü yükseltmemiş ama batarya çok eski olmasına rağmen kusursuz hıza sahip olduğunu iddia edenler oluyor.

Apple'ı şikayet edenlerin hepsinin bilinçli kullanıcı olduklarını söyleyemem. Birisine söylemeden önce telefonunu övüyordu yavaşlatma meselesini anlattım küfür etmeye başladı neden yavaşladığını şimdi anladığını söyledi. Düşünebiliyor musunuz kendi kullandığı telefondan habersiz. Yavaş mı, hızlı mı, stabil mi, farkında olmadan kullanıyor.

• İphone işi biliyor bir de 130 liradan batarya satacak yavaşlattığı cihazlara. Garantiden değişim iPhone 6 gelmişti bataryası sıfırdı. İos 11 güncelledim bildiğin 500 liralık Android telefon gibi olmuştu yavaşlamıştı bende sattım. İPhone 6 üstündekiler için durum ne bilemiyorum ama iPhone 6 benim için bitmiştir. 5s 5 4s falan gibi cihazları düşünemiyorum bile. Yok iPhone 6 benim için hala hızlı diyen varsa farklı cihaz kullanıp farkı görsün alışmıştır yavaşlığa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.