Şimdi Ara

Pillars of Eternity Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
7
Favori
36.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, ailemdeki birkaç kişi biraz ağır geçirdi ama şimdi iyiler.Eve gelen ekip benim kronik rahatsızlıklarım olduğu için test yaptı, sonucu negatif çıktı.İhşalla bir daha yakalanmayız, ki aile olarak çok dikkatli davranıyorduk bu konuda.Neyse, hayırlısı artık...

Velhasıl çeviri konusuna gelirsem, başka bir kişi tarafından profesyonel şekilde çeviriliyor şu an ama isminin verilmesini istemedi, anladığım kadarı ile çeviri bitince yayınlanacak. O sebeple içim rahat ama ne olur ne olmaz diye dosyalarımı da yedekledim.İhşallah o çeviri yarım kalmaz ve hepimiz zamanı gelince Türkçe oynayabiliriz.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

---

EDİT: Özelden sürekli soranlar oluyor, onlar için mesajımda çeviri ile alakalı kısmın altını çizmek istedim. Bana çeviri ile alakalı gönderilen görselleride mesaja ekliyorum

Pillars of Eternity Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexelinal -- 21 Şubat 2021; 21:52:45 >

• Bu oyuna çok yakışacak yama merakla bekliyorum.

• mexelinal M kullanıcısına yanıt

takip diyelim bari napalım

• pamuk eller cebe olursa bu yama da Türkçe'ye animus sayesinde kavuşur:)

Divinityler bitsin.

• Takipteyim

• Çeviren arkadaş keşke yeni konu açsa ya da buradan bilgilendirse de maddi manevi destek olabilsek.

• takip edelim

• O kadar çok ayrı text varki çevirene harbiden Allah sabir versin.

• Heyecan bastı acaba kim çeviriyor? Ve de ne zaman yayınlanır ki acaba?

• mexelinal M kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaş devam ediyor mu çeviriye acaba bilginiz var mı?

• Norance kullanıcısına yanıt

Maalesef bir bilgim yok, arkadaşın paylaştığı görselleri gönderdiği günden sonra bir daha mesajlaşmadık. Baktım şimdi aradan 4 ay geçmiş, umarım çeviriliyordur. Kendisi mesajında foruma çok dahil olmak istemediğini ve isimininde verilmesini istemediğinden dolayı, bende belirttiği durumu foruma yazıp bir daha iletişim kurmamıştım. Eğer son duruma ilişkin bir bilgi vermek istiyorsa, kendisi veya dediği gibi forumdaki arkadaşları bu başlığı görüp elbet bir yerde cevap verirler diye umuyorum bende. Onun dışında bende bekliyor ve ara ara gelip bir gelişme var mı diye bakıyorum sadece...

• Merhaba; son durum nedir acaba, ayrıca oyunun translate çeviri halini bir turlu yapamadım yardımcı olabilecek var mi

• yama yok işte

• Valla yok hala ve benim açımdan bir üzücü gelişmede, % 20'sini çevirip, yedeğini aldığım dediğim çeviri dosyalarıda yok ortada. Format falanda atmamıştım bilgisayarıma, aradım taradım bir tek onlar yok. Bari paylaşayım da, belki başkası benim kaldığım yerden devam eder falan diye düşünmüştüm ama yok arkadaş. Bu oyun zamanında para ile bile çevirtilememişti, a. k. oyunu lanetli midir nedir, anlamadım gitti.

Umarım hala çevriliyordur, umutla bekliyorum bende...

• Üyenin adı bile ortada yok aylar oldu artık troll geliyor bana bu durum bekleyen de boşuna beklemesin agam bizle eyleniyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çeviriyi yapan arkadaşa az önce bir özel mesaj gönderdim ve sağolsun kendiside kısa sürede dönüş yaparak son durum hakkında bir bilgilendirmede bulundu. Simdi onun verdiği bilgiyi paylaşmak istiyorum;

"Görev açıklamalarının tamamı ile ekran yazılarının epeyce kısmının bittiğini iletebilirsiniz soran arkadaşlara. Çevirileri de epey hızlandıran bir sistem hazırladım ama yine tek olduğum için normalden yavaş gidiyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexelinal -- 2 Nisan 2021; 21:15:53 >
  • Çeviren arkadaşa teşekkürlerimi sunarım. Ama yeni konu açsa daha iyi olmaz mı? Hem belki yardım etmek isteyen olur. Ordan yamanın durumunu filan paylaşır. Bence daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviren arkadaşa teşekkür ederim çok gerekli bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mexelinal

Çeviriyi yapan arkadaşa az önce bir özel mesaj gönderdim ve sağolsun kendiside kısa sürede dönüş yaparak son durum hakkında bir bilgilendirmede bulundu. Simdi onun verdiği bilgiyi paylaşmak istiyorum;

"Görev açıklamalarının tamamı ile ekran yazılarının epeyce kısmının bittiğini iletebilirsiniz soran arkadaşlara. Çevirileri de epey hızlandıran bir sistem hazırladım ama yine tek olduğum için normalden yavaş gidiyor."

bu çeviride durum nedir hocam bilginiz var mı ?

• ANTtuArRi kullanıcısına yanıt

Çok soru gelince kendisine özel mesaj atmış ve o da bana bu cevabı göndermişti. O zamandan, bu zamana başka bir bilgim yok maalesef. Keşke denildiği gibi konusunu falan açsa da, bende biraz rahatlasam, üzerimize kaldı konu...:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.