Şimdi Ara

Pilot olmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk öncelikle iyi akşamlar.Ben lise son öğrencisiyim.Normal olarak ilk hedefim kaptanlık (deniz ulaştırma işletme mühendisliği).Son günlerde ailem kafama pilotluğu soktular 2.tercih olarak.Yardımcı olabileceğinizi düşünerek yazıyorum.Size sorularım olucak ;
    1.THK nın %100 bursundan düşük bir burs varmı ? ( %75 , %25 gibi)
    2.THY nın özel bir okulu var sanırım.Bu okula girmek için ne yapmalıyım puanı felan varmı?
    3.Pilotaj bölümünden mezun olan iş bulabiliyormu
    4.Bursuz okursam 4 yıllık ücreti maaşdan kesebiliyorlarmı
    5.Siz ne önerirsiniz pilot olmak için izleyiceğim yol haritasını söylermisiniz

çok teşekkürler...

• 1- yüzde 100 var bir de burssuz
    2-THY akademi var diye biliyorum, ona girmenizin de mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor ve zorlu mülakatlardan geçiyorsunuz
    3- pilotaj bölümünden mezun olduktan sonra saglık sorunu olmadıgı sürece iş bulursun, yanlış hatırlamıyorsam 2020 yılına kadar 2000 küsür pilot ihtiyacı var, THY sürekli uçak alımı yapıyor ve her uçağa 2 pilot düşüyor, kaldı ki yabancı pilotların da sayısında azalma yapacaklar ve oradan da kontenjan açılacak
    4-burssuz okuyunca ödeyecek bir meblağ olmuyo, yani ödeme yapmayacaksınız, sadece bitirdikten sonra type eğitimi var hangi uçak modelini kullanacağınıza göre, o da 30 bin Euro olması lazım
    5-izleyeceğin yol Anadolu pilotaja girebilirsin puanları yüksektir 480-500 sanırım, yalnız 16 kişi alıyorlar az yani baya, ya da thk ve özyeginde burssuz o da olmassa 200 bin liraya ücretli okuyup bunu 7 ayda çıkaracaksın geri, bana kalırsa öncelik 1-Class saglık raporunda, bunu alın önce saglıkta sıkıntı yoksa ona göre yolunuzu çizin, :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilot olmak için göz
    11 yıl önce açıldı
    Denizci olmak için.
    8 yıl önce açıldı
    Voleybolcu olmak için
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.