Bildirim
pilot olmak için universite harici bir yol yok mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burssuz thk Üniversitesi 82bin le alıyor, burslu da 9bin' lerde.. 2 yıllık pilotaj eğitimi veren kurslar var, 67 bin Euro olması lazım ücreti, lise mezunu olman yeterli.. Artık işe alımlarda 2 yıllıkların çalışma olayı sıkıntıya girdi, eleniyorlar başvurularda, sağlam bir torpilin olması gerekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: blumenberg
Burssuz thk Üniversitesi 82bin le alıyor, burslu da 9bin' lerde.. 2 yıllık pilotaj eğitimi veren kurslar var, 67 bin Euro olması lazım ücreti, lise mezunu olman yeterli.. Artık işe alımlarda 2 yıllıkların çalışma olayı sıkıntıya girdi, eleniyorlar başvurularda, sağlam bir torpilin olması gerekiyor
2 yıllıklar neden eleniyor?
Ben düşünüyorum pilotluk ama 27 yaşındayım ve üni mezunuyum. Bu saatten sonra bir daha 5 sene üniversite okumak istemiyorum.
Özel bir kursa yazılıp 15 ayda işi bitirmeyi düşünüyorum.
İş bulma şansım neden daha az oluyor? Eğitimler daha mı kötü, üniversiteye oranla? -
Okumanın yaşı yok bnce, dişinizi sıkıp 2 sene fazla okumanız sizin yararınıza olacaktır. 2 yıllığın başındaki adamla da konuştum, üniversite eğitimini öneriyor, işe alımlarda artık onları almayacaklar, akademili pilotları tercih edeceklerini söyledi, mühendis ile tekniker arasındaki fark gibi düşün, 2 yılda öğrendiğin şey ile 4 yılda öğreneceklerin tabiki farklı olacak..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
konu dışı ama bir şey sormak istiyorum uçak bakım lisesinde okuyorum ve yurtdışı eğitimi almak istiyorum neler gerekli lysden kaç almam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazamunzur -- 5 Temmuz 2013; 20:10:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X