Şimdi Ara

PİLOT OLMAK İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım ve aşırı derecede pilot olmak istiyorum. fakat önümde çok büyük sıkıntı var. ve bu konu para.
    Lys 1 e girdim bugun c.tesi de fen e giricem. ve tahminim 80-90 bin civarında olucam. arkadaşlar thk senede 41 tl istiyor ve ben bu parayı vermem imkansız. diğer üniversiteler tam bir bilgim yok ne yapmalıyım. banka kredisi veya başka bir yol var mı. max senede 12 bin tl verebilirim ve devlettende 6-7 bin yardım alabilirsem en fazla 18 bi tl verebilirim senede.
    Ve bir yerde okudum doğru mu yanlış mı bilemiyorum. thk ileride yani mezun olduktan sonra ödemek koşulu ile öğrenci alıyorlarmış gibi birşey duydum. eğer böyle birşey doğruysa ben riske girmeye hazırım. pilot olabileceğime inanıyorum.
    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• bu konuda bilgisi olan abilerim, arkadaşlarm biginize ihtiyacım var
  • yapacağın şey bir sene daha çok çalışıp pilotaj bölümüne girmek yeni fakültelerde açılıyor devlettn
  • yapma yaa. bu sene olmassa bi daha olmaz.
  • Mühendistlik bölümleri veya sayısal agırlıklı bölümler okursan (kimya fizik matematik de dahil) thy alımına katılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten pilotluk olmassa inşaata gitmek istiyorum. peki siz tam olarak ne demek istediniz. yani thy alımı derken? maliyeti faln nasıl olucak detaylı bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefffidan

zaten pilotluk olmassa inşaata gitmek istiyorum. peki siz tam olarak ne demek istediniz. yani thy alımı derken? maliyeti faln nasıl olucak detaylı bilgi verebilirmisiniz?

Mesela thy zaman zaman tecrübesiz egitmet üzere 2. Pilot adayı arar
    şu bölümlerdekiler gelip başvursun der genelde mühendistlik bölümleridir
    sana derki egitim ücretsiz ama sartım var 15yıl bana calışacaksın
    tamam dersen kabul edillirsin
    sun express var o da aynı şekilde şart koyar galiba o 10 yıl fikrim yok
    yok ben paramla egitim alırım dersen lisansıydı egitimiydi epey bi para tutuyor
    yaklaşık 250bin tl egitim , 180bin tl lisans gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

zaten pilotluk olmassa inşaata gitmek istiyorum. peki siz tam olarak ne demek istediniz. yani thy alımı derken? maliyeti faln nasıl olucak detaylı bilgi verebilirmisiniz?

teşekkürler. oda olabilir dediğiniz gibi. fakat bende dediğinizin üniversite olayı var mı diye araştırıyorum. yani thk da okuyup işe başlıyınca parayı ödeme gibi bi olay. eğer böyle birşey varsa gidicem. öbür türlü bi mühendislikten mezun olup yoluma bakıcam veya pilotluk için lisans alıcam dediğiniz gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

teşekkürler. oda olabilir dediğiniz gibi. fakat bende dediğinizin üniversite olayı var mı diye araştırıyorum. yani thk da okuyup işe başlıyınca parayı ödeme gibi bi olay. eğer böyle birşey varsa gidicem. öbür türlü bi mühendislikten mezun olup yoluma bakıcam veya pilotluk için lisans alıcam dediğiniz gibi

İlla mühendistlik sart degil gecen alımlarda fizik kimya matematik ve belli alanlarda yuksek lisans yapmış arkadaslarda davet edildi mülakatlara
    bi diger konuda ingilizce tfl puanı isteniyor aslında 4 4 lük ingillzceye gerek yok ifade etmek yeterli kendini ama her türlü ifade yinede tfl isteniyor bu tfl sınavını bı kac kurum yapıyordu ama artık unıversıtelerde yapacak bu sınavı sıstem degıstıgı ıcın yanı suan unıde ıngılızcenı konusma ve dınleme olarak gelıstırmelısın akıcı olmalısın

• ilginiz için teşekkürle. üni deyken ingilizceyi halletmeyi zaten kafama koymuştum. yurt dışında ingilizcemi geliştirmek istiyordum 1-2 ay. eğer pilotluk olmassa inşaattan yoluma devam edicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.