Şimdi Ara

PİLOTAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girne Amerikan Üniversitesi Pilotaj hakkında bilgi sahibi olan orada okuyan veya okuyan birini tanıyan var mı gençler? Tam burslu düşünüyorum.

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CobanCC96

Yukarı
    takipp
  • Gençler yok mu yardımcı olacak
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Tam burslu olsan bile baya yüklü bir miktar ödüyorsun-ucus ucret haberin var değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: phsna

Tam burslu olsan bile baya yüklü bir miktar ödüyorsun-ucus ucret haberin var değil mi
    hocam burslu işi sakat biraz, dersten bırakıp seni para ödemek zorunda bırakıyorlar. Kıbrısa burslu gidip, okulu bırakmak zorunda kalan çok kişi var.
  • phsna P kullanıcısına yanıt
    Girnede mi okuyorsun? Tam burslu okurken bursun kesilmesi noktasında bir sıkıntı yaşamayacaksam uçuş ücreti çok sorun değil.
  • yandexio kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız burslu başlı başına riskli bir durum. Benim merak ettiğim Okan Üniversitesinde çok çok aykırı bir durum olmadıkça bursunuz kesilmiyor. Girne eften püften sebeple bursu kesiyor mu?
  • Hayır gau'de okumuyorum ama ben de düşündüğüm için biliyorum ; o burs kesme olayları eskidenmiş artık öyle bir durum olacağını pek zannetmiyorum, internet sitesine girersen de görürsün kesintisiz 6 yıl geçerli heralde ÖSYM bursları.maddi durumunu bilmiyorum ama o atpl ücretleri de az para etmiyor iyi düşün derim
  • GAÜ de uçuş ücreti yıllık 11bin euro 4 yılda 44 bin euro yapar. tam burslu diyip bu kadar para istemeleri garip, tamam uçuş ücretini ,eğitimi verecek şirkete ödüyosun ama bu ücretide okulun ödemesi daha mantıklı değilmi?Burada pilotajla ilgili şeyler yazıyo belki aradığın cevap burdadır hocam http://business.gau.edu.tr/pilotaj.html
  • phsna P kullanıcısına yanıt
    Yazacak mısın hocam peki
  • planophore kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bakıyorum hemen
  • planophore kullanıcısına yanıt
    44 bin euro mu haklısın vallahi hocam 44 bin çok
  • Gençler bu konuyu çok araşturdım 44 bin dolar artı kdv ödeyonuz 4 senede bide sağlık rağoru istemeden alıyolar okula başarıya bakıyolar okurken bişey olursa 4 senen hebe olur bide verdiğin o kadar para
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir şey olursa mesela. Dersten kaldık gibi falan mı sağlık sorunundan dolayı devam edememe durumu gibi mi? Diğer özelleri de ayrıntılı araştırdınız mı
  • quote:

Hocam nasıl bir şey olursa mesela. Dersten kaldık gibi falan mı sağlık sorunundan dolayı devam edememe durumu gibi mi? Diğer özelleri de ayrıntılı araştırdınız mı
    yukarııı
  • quote:

yukarııı

Alıntıları Göster
    Hocam ''Olurum pilot, iner bana her kilot '' diyorsan oku sen bilirsin. Ama para işi sıkıntı gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.