Şimdi Ara

Pilotaj Bölümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pilot olmak istiyorum bir kaç sorum olacak

1)bölümü kazandıktan sonra mülakat varmı

2)hangi üniversite daha avantajlı

3)bitirdikten sonra ekstra sınav varmı

4)çalışma saatleri günde kaç saat ve yıllık ızın alabılıyorlarmı bide hergunmu calısıyorlar yoksa haftada 3-4 günmü

5)iş bulamama sıkıntısı çekermiyim

6)Yarın bir gün bir hastalık vs. sonucu uçamazsam , karada iş yapabilir miyim ?

7)Pratik uçuş derslerinde okuldan atılma gibi bir olay var mı ?

8)THK'ya burslu girersem uçuş eğitimi vs. para verir miyim ?

çok soru sordum galiba cevaplarınızı beklıyorum

• hiç mi kimse yok ?
  • Sorularının çoğunu bir pilotun cevaplaması daha doğru olur fakat vakıf olduğum 4. sorun sanırım. Çalışma saatlerin esnek, gecenin 2'sinde evinden alınıp uçuşa gidebilirsin veya pazar günleri millet kahvaltısını yaparken sen yollarda olabilirsin. Elbette haftalık iznin oluyor fakat bunun kaç gün olacağı sezona göre değişebilir diye düşünüyorum. Yıllık izinlerin de SGK'da tanımlanan şekildedir yani 1. seneden itibaren yıllık izni hak edersin. Üniversite olarak değil de yaşım gereği uçuş okullarını çok araştırdım ama maliyeti beni çok aştığı için bu sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldım. Umarım herşey gönlünce olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckurdoglu

Sorularının çoğunu bir pilotun cevaplaması daha doğru olur fakat vakıf olduğum 4. sorun sanırım. Çalışma saatlerin esnek, gecenin 2'sinde evinden alınıp uçuşa gidebilirsin veya pazar günleri millet kahvaltısını yaparken sen yollarda olabilirsin. Elbette haftalık iznin oluyor fakat bunun kaç gün olacağı sezona göre değişebilir diye düşünüyorum. Yıllık izinlerin de SGK'da tanımlanan şekildedir yani 1. seneden itibaren yıllık izni hak edersin. Üniversite olarak değil de yaşım gereği uçuş okullarını çok araştırdım ama maliyeti beni çok aştığı için bu sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldım. Umarım herşey gönlünce olur.

teşekkürler umarım senınde herşey gönlünce olur
  • up up
  • DLR Mülakatları sınavları var Anadolu Üniversitesi THK Kurumu üniversitesi arasinda kararsızım ama THK nin THY yollarında iş garantisi var. Saatler esnektir. Burslu girersen para vermesen bile senden kesin başarı beklerler yapamazsan bursun kesilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mR.ma[TR]ax

DLR Mülakatları sınavları var Anadolu Üniversitesi THK Kurumu üniversitesi arasinda kararsızım ama THK nin THY yollarında iş garantisi var. Saatler esnektir. Burslu girersen para vermesen bile senden kesin başarı beklerler yapamazsan bursun kesilir.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    kimya bölümü sıralamaları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.