Dostum niye yanlış bilgi veriyorsun hem de çok emin bir şekilde yazmışsın. Burslu bir şekilde girersen özyeğine uçuş ücreti burs oranı kadar üniversite tarafından ödeniyor. Yani %100 burslu olarak girmişsen bölüme uçuş ücretini üniversite ödüyor. Buyrun bu da üniversitenin burslar ve ücretler sayfasından alıntı: ''Pilotaj programında yer alan zorunlu uçuş dersleri yıllık öğrenim ücretlerine dâhil değildir. Öğrenciler zorunlu uçuş dersleri için, Pilotaj lisans programında yıllık öğrenim ücretine ek olarak, Üniversitenin anlaşmalı olduğu uçuş okuluna lisans öğreniminin 4 üncü, 6 ncı ve 8 nci dönemleri başında olmak üzere 3 eşit taksitte uçuş ücreti öderler. 2020-2021 akademik yılında kayıt olanlar için Uçuş Okulu tarafından belirlenen uçuş ücreti KDV dâhil 54.000 EURO’dur. Uçuş ücreti burslu öğrenciler için kılavuz burs oranı kadar üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.'' |
PİLOTAJ ÖĞRENCİSİYİM [SORU-CEVAP] (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
JASF tecrübelerim:
EF Tayfun güzel uçak.
Su-47 deli gidiyor.
PAK-FA eh işte.
Su-35, 47 ve 57 nin yanında minicik.
F-16 nin manevrası çokta iyi değil.
F-18 Mig-29 a benziyor.
SR-77 ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Pilot olmak için kurslar da var onlar ne için acaba? Pilotaj elbette lisans olarak daha donanımlı bireyler yetiştirir ama pilot olmak için şart değil galiba? Aydınlatabilir misiniz?
İyi günler size birkaç soru sormak istiyorum da ulaşabileceğim bir sosyal medya hesabınız var mı ?
-
Öncelikle merhaba şunda 9.sınıfım özel sağlık lisesinde okuyorum, Ama pilot olmak istiyorum yani özel sağlık lisesinden mezun olan biri pilot olabilir mi✈️
THY'nin CADET ilanına başvuran var mı burada? Süreçle ve pilotlukla alakalı sorularım var yardımcı olacak biri varsa cevap verebilirse ya da PM atarsa çok sevinirim.
-
Hocam iyi günler estetik yaptırmak (burun estetiği) pilotaja engel mi
Benim boyum 1.63 bu beni pilot olmama engel mi cevaplarsan çok sevinirim
-
Vay be kaç yıl geçmiş konunun üzerinden. Neler neler yaşandı şaka gibi… 3 yıldır B737 FO olarak görev almaktayım. Sağlık sorularını maalesef hiç bilmiyorum (boy-kilo-ameliyat-estetik vb şeklinde olanlar). Bu sorular için 1.sinif sağlık raporu veren hastaneler ve şirketlerin insan kaynaklarına ulaşabilirsiniz en doğru cevabı onlar verecektir. Uçuş eğitim ve şirket ise alım sorularında daha çok yardımcı olabilirim sanırım..
Evet lise mezuniyeti için herhangi bir engel/ayrım yok
iyi günler . Herhangi bir engel olusturmaz..
Herhangi bir bilgim yok maalesef ama erkek adaylar için boy/kilo limiti var tabi. Minimumunu bilmiyorum şirketlere mail atabilirsin
1)Pilotaj bölümünü bitirenler yüzdelik versen kendi okuduğun universiteden yüzde kaçi pilot olabiliyor?
2)2.sorum maaşlar 350k nin ustundemi yani 400-500k maaşlar dogrumu yine etrafındaki pilotlarida baz alarak ortalama ne kadar alıyorlar düz pilotlar için soruyorum
Umarim cevap verirsiniz.Pilot olmak icin kesinlikle ingilizce gerekli.Peki ingikizce testi hazırlığa kayıt olurken mi yapılıyor yoksa hazırlık bitince bölüme girerken mi.%100 burslu girersem bursum ilerleyen zamanlarda kaldigim için kesilebilir mi.Sizin okukunuzda bursun kesilmesi icin ne şartlar vardi.Şimdiden teşekkür ederim
İyi günler benim sormak istediğim soru kendi calismam ve disiplinimi bir kenara bırakırsak üniversiteler arasından mezun olduğumda iş bulma olanağım daha yüksek olan üniversite hangisidir 12. Sınıfım ve pilotaj yazmak istiyorum hangi üniversiteyi yazmam daha mantıklı ücretli okumak istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşamaya vakit kalıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X