Nette dolaşırken pimax diye bir markanın vr başlıklarına rast geldim konularda arattım fakat donanımhaberde veya başka bir forumda bilgi veren bir konu göremedim bilgi paylaşımı amaçlı bu konuyu açıyorum uzun zamandır bir yüksek çözünürlüklü vr başlık bekliyordum hiç haberini bile görmeden internette rast gelmek bir tesadüf oldu evet varmıdır bilgisi olan bu kasklar nedir ne değildir nekadar etkilidir ne şekilde kullanışlıdır ... Buyrun ürün budurhttps://www.pimax.com/
Var fakat kontrolcüsü falan yok yani. gözlük için sadece. çözünürlüğü en iyi kasklardan. ama valve index'i genel olarak geçerler mi bilemem. kontrolcüsü olsun falan
Öncelikle cevap için teşekkürler vr konusunda bildiğim kadarı ile en büyük sorun çözünürlük ve yenileme hızı ile ilgili peki madem bukadar yüksek çözünürlüklerde kasklar üretilebiliyor bu valve olsun oculus olsun neden bu çözünürlüklerde ürünler çıkarmıyorlar acaba birde eğer kontrolcüler kaska bağlanmayıp bilgisayara bağlanıyorsa kontrolcü ayrı temin edilebiliyor diye biliyorum bu problem bu şekilde aşılabilirmi ?