Şimdi Ara

Pin/Puk Kodu Yanlış Diyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün pin kodumu bilmediğim için puk koduyla resetlemeyi düşündüm.Pin kodunu 3 kere yanlış girince hesap geçici bloke oldu ve turkcell'in sitesinden hesabıma girip puk kodu 1 ve 2'yi buldum.Yazdım sonra tekrar yeni pin yazın dedi ve yazdım tamam'a bastım.Bu seferde hatalı puk kodu dedi?Ne yapmak lazım 6 hakkın kaldı diyor hatalı puk kodu için?

• Müşteri hizmetlerini arayın riske girmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Müşteri hizmetlerini arayın riske girmeyin

tamam şimdi az önce bunu hallettim yeni pin girdim dikkatlice ama bu seferde telefonda ekran kilidini kaldırmak için pin gerekiyor yeni pinimi yazdım gene hatalı pin diyor kafayı yiyecem ulan daha 2 dakika önce yeni pine geçtim bir şeyler var ama anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Ocak 2016; 13:52:35 >
  • Eski pini girin deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Eski pini girin deneyin

tamam hocam çözüldü sorun ya. pin kodu dediği meğerse telefonun ekran kilidini açmak için gereken girdiğim kodmuş aklıma daha yeni geldi onun olabileceği.Koya koya adını pin kodu koymuşlar 2 saattir deli etti beni ya.Neydi benim pin kodum diye yırtıyorum kendimi
  • İyi çözüldügüne sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 18 Ocak 2016; 14:00:16 >
  • iyi sorunu çözmüşsünüz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.