Bildirim
Pin Sorusu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten yanlarında çevirici veriyorlar ve 24 pin ucu 20 pin girişe istesen de takamazsın ama 20 pin ucu 24pin sokete takabilirsin ek bilgi olarak Durum böyle yani güle güle al -
eskiden takmıştım ama son 2 pin boşta kalıcak şekilde şimdi sen diosunki 24 pinli alsam yanında çevirici var ve bunun sayesinde anakartımdaki 20 pinlik girişe takabiliom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysensetr -- 8 Mart 2008; 21:13:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: spysensetr
eskiden takmıştım ama son 2 pin boşta kalıcak şekilde şimdi sen diosunki 24 pinli alsam yanında çevirici var ve bunun sayesinde anakartımdaki 20 pinlik girişe takabiliom
Şimdi illa evet mi demem lazım 1 kere yazmak yeterli değil mi neyse postum artıyo tabi bu sayede -
ok eyvallah :) -
quote:
ok eyvallah :)
Sen de saol -
yaw bugün gittim teknolojixdeki adama dedim takamazsın çevirici yok dedi bulsan bile çalışmaz dedi -
quote:
yaw bugün gittim teknolojixdeki adama dedim takamazsın çevirici yok dedi bulsan bile çalışmaz dedi
Ona söyle intihar etsin, işten çıksın, bilgisayarın yanından da geçmesin lütfen Puhahah ben p3 e 9800pro ekran kartı denemek için güç yetmesi için 560W silverstone taktım Çevirici olmaması çok zor. Ben çevirici içermeyen psu görmedim. -
valla bi tane gösterdi frisby marka çeviricide yoktu olsada çalışmaz dedi :) -
quote:
valla bi tane gösterdi frisby marka çeviricide yoktu olsada çalışmaz dedi :)
Frisby zaten psu değil ki. teneke, hem burda hem de bir ek konu açmışsın, ben daha cevap vermiyorum kolay gele -
o konudaki sorum farklı diye açtım :/ bende biliom frisbylerin teneke olduğunu :D -
şimdiki güç kaynakları 20+4 pin şeklinde bağlantı içerir yani ister 20 istersen 24 pin kullanırsın.yok eğer hep sana reastgelenler 24 pin ise resimdeki gibi bir dönüştürücü alman gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 9 Mart 2008; 21:10:37 > -
abi o dönüştürücü 20 milyon yaw o fiyata komple modlarım pc'yi ama yarın bi daha gidip dikkatli bakıcam 4'lük kısım çıkıyor galiba :/ -
hazır konuyu okumus ken bir sey de ben sorayım benım imzamdaki ana kart 24 pinli ama ben bunun 20 pinini kulanıom 4 pin boş ve yaklasık olaraka 1 sene oldu sayılır bu sistem ama hiç bir sorun cıkarmadı 4 pin ek sik kulanmam güvenlimidir +4 pinlik bir psu alsam bana ne gibi faydaları olur bunu merak ediyorum ? -
bazı anakartlarda sorun çıkarmıyabiliyor diye duydum 24 pin girişe 20 pin takılması üstelik sen 1 senedir kullanıomuşun bu saatten sonrada çıkmaz herhalde :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X