Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
5
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun bu oyunculara,taraftara ve Ufuk Sarıcaya.Bu yıl içinde Galatasarayla olan maçtan sonra ki en iyi taraftar bu maçtaydı.Sesim kısık şu an kulağımda işitme kaybı var
  • İnşAllah iki takım arasında ki, daha doğrusu taraftar arasında ki gerilim bir an önce son bulur.
    Yoksa bu işin sonu da çok kötü yerlere gidebilir, Allah korusun.
  • Deplasman yasağı gelecek büyük ihtimal. Twitter'da rüzgar yapmalar başladı.
  • Bu akşam ki Ksk - Fb playoff maçının özetini nerden bulabilirim yada maçın tekrarırını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Bu akşam ki Ksk - Fb playoff maçının özetini nerden bulabilirim yada maçın tekrarırını?

FB TV 01.00'da maçın tekrarını yayınlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Bu akşam ki Ksk - Fb playoff maçının özetini nerden bulabilirim yada maçın tekrarırını?

FB TV 01.00'da maçın tekrarını yayınlayacak.

çok teşekkür ederim usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Tebrikler öncelikle, ama gs maçı için şansınızı çok az görüyorum, gene de belli olmaz ama gs iyi oynuyor gerçekten.

Teşekkürler..

Bizde şansımızı az görüyoruz ama imkansız da değil. Sonuna kadar takımımızı desteklicez.

Eğer elersek finalde Anadolu Efes gelirse EL'e katılıyoruz önümüzdeki sene. Banvit gelirsede şampiyon olduğumuz takdir EL'deyiz.

Haydi KAFKAF!
  • Türkiye'de bizim kadar basketbol kültürüne sahip bir taraftar daha yok açıkçası. Maça bu kadar etken başka taraftar göremedim ben. Semtimizin neredeyse her tarafında basketbol sahası var. Daha ne olsun. Futbol bize göre değil, basketbol taraftarıyız biz...
  • Fb tv maçı yayınlamadı, maçın tekrarını izleyebiliceğim bi link varsa pm'den atar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiye'de bizim kadar basketbol kültürüne sahip bir taraftar daha yok açıkçası. Maça bu kadar etken başka taraftar göremedim ben. Semtimizin neredeyse her tarafında basketbol sahası var. Daha ne olsun. Futbol bize göre değil, basketbol taraftarıyız biz...

Evet hatırlıyoruz o kültürlü taraftarı hakem bi karar verdi diye (hatalı karar değildi) sahaya atılmadık şey bırakmayanları maçı yarım saat durdurtup maçın soğumasını sağlayanları.
  • quote:

Türkiye'de bizim kadar basketbol kültürüne sahip bir taraftar daha yok açıkçası. Maça bu kadar etken başka taraftar göremedim ben. Semtimizin neredeyse her tarafında basketbol sahası var. Daha ne olsun. Futbol bize göre değil, basketbol taraftarıyız biz...

Final Four'da gördük, direk kupaya etki etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Final Four'da gördük, direk kupaya etki etti

Aynen, övündükleri şeyle kupayı kaybetti adamlar

• Dayakmı attınız

O fotografları attırma bana simdi. Kendi kendinizi dövdünüz sonra paşa paşa salondan çıktınız. Üstüne üstlük birde üstünde türk bayrağı olan formayı yırtıp yaktınız. Size boşuna bizans demiyoruz.

• Aferin hepimize. Deplasman yasağı geldi. Istanbullu Galatasaraylılar merak etmesin intikam alınacak her türlü. Diğerleri önce hobi olarak takim tutmayi bırakıp semtlerinin takımını desteklesin. Televizyon başından biraz taraftarligi ogretmesin.

• quote:

Fb tv maçı yayınlamadı, maçın tekrarını izleyebiliceğim bi link varsa pm'den atar mısınız?

Biladerim kusura bakma yayınlamadılar fakat Lig Tv yayın akışında 14:15 Pınar K. - Fenerbahçe Ülker olarak gösteriyor.
  • quote:

quote:

Fb tv maçı yayınlamadı, maçın tekrarını izleyebiliceğim bi link varsa pm'den atar mısınız?

Biladerim kusura bakma yayınlamadılar fakat Lig Tv yayın akışında 14:15 Pınar K. - Fenerbahçe Ülker olarak gösteriyor.

Önemli değil usta, bu akşam ya da yarın nete düşer büyük ihtimal maç :)

• 10 katı fazla butceyle eurocupta elenemısız bla bla bla....

su takımda yasanan sakatlıkların ve kayıpların(hawkins-domercant-goksenın-engın atsur) yarısı karsıyakanın basına gelse ne olurdu merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarenc58

10 katı fazla butceyle eurocupta elenemısız bla bla bla....

su takımda yasanan sakatlıkların ve kayıpların(hawkins-domercant-goksenın-engın atsur) yarısı karsıyakanın basına gelse ne olurdu merak edıyorum

Galatasaraya sağlanan bütçe bize sağlansaydı neler olurdu onu merak ediyorum. 2.1 milyon euro bütçe ile neler yaptığımız ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Tebrikler öncelikle, ama gs maçı için şansınızı çok az görüyorum, gene de belli olmaz ama gs iyi oynuyor gerçekten.

Teşekkürler..

Bizde şansımızı az görüyoruz ama imkansız da değil. Sonuna kadar takımımızı desteklicez.

Eğer elersek finalde Anadolu Efes gelirse EL'e katılıyoruz önümüzdeki sene. Banvit gelirsede şampiyon olduğumuz takdir EL'deyiz.

Haydi KAFKAF!

Yunanistanda Pana-Oly finali olursa,İspanya'da Malaga-Laboral-Madrid-Barca takımlarından ikisi finalde karşılaşırsa,İtalya Milano finale çıkarsa Ksk-Banvit finalinde iki takımda Euroleague gidebilir.İsmail Şenol'un açıklaması bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Teşekkürler..

Haydi KAFKAF!

Yunanistanda Pana-Oly finali olursa,İspanya'da Malaga-Laboral-Madrid-Barca takımlarından ikisi finalde karşılaşırsa,İtalya Milano finale çıkarsa Ksk-Banvit finalinde iki takımda Euroleague gidebilir.İsmail Şenol'un açıklaması bu yönde.

Biz galatasaray'ı eleyip finale çıkarsak o gazla yılların hasretiyle kupayı alırız bunlarada gerek kalmaz diye düşünüyorum hocam

Hayırlısı artık..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.