Efes sarhoş oldu Beko Erkekler Basketbol Ligi'nde normal sezon ikincisi Efes Pilsen ve normal sezon yedincisi Pınar Karşıyaka playoff serisi ilk maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler. İlk çeyreği 23-20 Efes Pilsen, ilk yarının ise 37-35 Pınar Karşıyaka lehine biten mücadelede ikinci yarıda Quinton Hosley ve Geno Carlisle ile üstünlüğü ele geçiren Pınar Karşıyaka son dakikalarda da üstünlüğünü korumasını bildi ve maçtan 79-73 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.
İzmir ekibinde Quinton Hosley 16 sayı, 9 ribaunt, 4 asist, Geno Carlisle 13 sayı, 5 ribaunt, 3 asist, Asım Pars ise 12 sayı, 6 ribaunt, 5 asist ile galibiyetin mimarları oldular.
Ev sahibi ekipte ise Andre Hutson 21 sayı, 9 ribaunt, Kerem Gönlüm 12 sayı, 11 ribaunt, Sconnie Penn ise 12 sayı, 4 ribaunt, 7 asist ile maçı tamamladı.
Seride ikinci maç 6 Mayıs Salı günü saat 17:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.
up
Cem Dinç’le Anlaştık
1985 Almanya doğumlu olan Cem Dinç, 2005′te Indiana Üniversitesi’yle Kolej Ligi’nde oynadı. Oradan 2007 yılında Harvard Üniversitesi’ne geçen Dinç, bu sene başında Bilkent Üniversitesi’ne gelip, 2. Lig ekiplerinden Hacettepe ile anlaşmıştır. 2005 yılında Milli Takım Aday Kadrosu’nda yer alan yeni pota altı oyuncumuz 2.10 boyunda. Transferin şubemiz ve oyuncumuz adına hayırlı olmasını dileriz.
Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi olarak, günü geçiren yapıdan ziyade ileriyi gören, kademe kademe üst seviyelere çıkan bir basketbol takımı yaratmak adına göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genç yıldızlarımızla imzalanan 4′er yıllık anlaşmalardan sonra, yarın saat 12.00′de Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde Baş Antrenörümüz Hakan Demir ile “2012′de Şampiyonluk” hedefi ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz.
All Star maçında toolson 3lük yarışmasında 2. oldu.Birazdan takımımızdan furkan ve toolson karşı karşıya gelicek.
Karşıyaka 79 - 77 Beşiktaş
Yarınki maç için başarılar dilerim. bu arada aldığım duyumlara göre(bu işlerden sorumlu belediyeden birini tanıyorum.) ksk biletleri 20tl olcakmış(ne kadar doğru bilmiyorum ama blge veren adam genelde doğru söylüyo). geçen gs maçında gslileri susturduk sıra sizdemi acaba
Eee beyler avrupada yenilgisiz lideriz kimse yazmadı mı konuya olmuyor ama :)
Eurochallenge ilk 5 lerinde furkanla birkan fix adamlarımız olmaya başladı başarılı bir sezon oluyor basketbol şubeye teşekkür etmek gerek...
Play off ilk tur ilk maçında deplasmanda fenerbahçeyi 68-74 yendik
2. maç salı günü Arenada.
Yarına kadar tükenme ihtimali yoktur heralde? Kaf-Kaf Store'lar kaçta kapanıyor biliyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Yarına kadar tükenme ihtimali yoktur heralde? Kaf-Kaf Store'lar kaçta kapanıyor biliyor musun?
Saat 8 de kapanıyor diye biliyorum. Ege parkta bulabilirsin.
Çıkalım yavaştan. Haydi Kaf-kaaaaaaaf!
Galatasaray karşısında başarılar ben sizi tutuyorum zaten eskişehirdeki kupa maçında takım kampında bende ordaydım maça gitmiştik seyirciye hayran kaldım(tabi ertesi gün medimarktta bizden birini avm de tur attırdınız ama neyse) :D
beyler yanınızda karagümrüklüler de geliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: abatrow1907
Galatasaray karşısında başarılar ben sizi tutuyorum zaten eskişehirdeki kupa maçında takım kampında bende ordaydım maça gitmiştik seyirciye hayran kaldım(tabi ertesi gün medimarktta bizden birini avm de tur attırdınız ama neyse) :D
Tut tut böyle avutursunuz yenilginizi Ama merak etmeyin bizimkiler sizinkiler gibi ruhsuz değil her türlü geçeriz seriyi.Şu seriyi geçemeyelim kendimi süresiz banlarım valla.
Maçtan henüz geldim. Olağanüstü bir atmosferle harika bir galibiyet aldık.
Artık GS maçlarına odaklanmamız gerekiyor. Allah utandırmasın.
Tebrikler öncelikle, ama gs maçı için şansınızı çok az görüyorum, gene de belli olmaz ama gs iyi oynuyor gerçekten.
Tek kelimeyle muhteşem. Helal olsun oyunculara, Ufuk Sarıcaya, teknik ekibe ve bize. Eğer bugün boş şutları sokabilseydik, son çeyreğe bırakmazdık maçı. Caner çok sırıtıyor bu takımda. Eyvallah iyi defansçı ama ofans sıfır neredeyse.
2.1 milyon Euro'luk bir bütçe ile kurulmuş bir takımın yarı finale gelmesi müthiş bir olay. Galatasaray'a karşı şansımız %20 de olsa peşindeyiz. Basketbol diye yazılır Karşıyaka diye okunur.