Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
5
Favori
29.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski milli basketbolcu Serkan Erdoğan, Pınar Karşıyaka altyapı şubesinde görev alacak. Genç takım ve bölgesel takımda yardımcı antrenörlük yapacak Erdoğan, aynı zamanda oyuncuların şut gelişiminden sorumlu olacak.

30 Ağustos 1978 doğumlu Erdoğan, 1994 yılında profesyonel kariyerine başladı. TED Kolejliler, Tuborg, Tofaş, Ülkerspor, TAU Ceramica, Efes Pilsen, Türk Telekom, Meridiano Alicante, Beşiktaş Cola Turka, Banvit, Royal Halı Gaziantep gibi kulüplerde forma giyen Erdoğan, İspanya'da 1000 sayı barajını geçen tek Türk oyuncu oldu. İspanya Basketbol Kral Kupası sekizli finallerinde en skorer oyuncu ödülünün de sahibi olan Erdoğan, A Milli Basketbol Takımı formasıyla 2006 Dünya Şampiyonası'nda da mücadele etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar tartışmaları bitmiş epeydir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egemen Güven nerelerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Egemen Güven nerelerde ?

En son ksk ile sözleşme uzatmıştı. Ege arar gibi oda süre alamıyor galiba.

• Öncelikle banvit, pksk ve beşiktaş bu ligin en asıl takımları. Hemen hemen kafaya oynayan her ekip yüksek bütçeli bu üçü dışında.

Yanlışım yoksa beşiktaş 2,5 milyon dolara kurulu koç maaşı dahil. Banvit ve ksk da öyle. Fenerbahçe 50 milyon dolara kurulu. Umarım bu üç takımdan biri şampiyon olur ama bütçe farkı ve hakem desteği ile Fenerbahçe 10 adım önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakos

Öncelikle banvit, pksk ve beşiktaş bu ligin en asıl takımları. Hemen hemen kafaya oynayan her ekip yüksek bütçeli bu üçü dışında.

Yanlışım yoksa beşiktaş 2,5 milyon dolara kurulu koç maaşı dahil. Banvit ve ksk da öyle. Fenerbahçe 50 milyon dolara kurulu. Umarım bu üç takımdan biri şampiyon olur ama bütçe farkı ve hakem desteği ile Fenerbahçe 10 adım önde.

Fenerbahçe Ülker'in bütçesi 11 Milyon Dolar.Atacaksan da az at be kardeşim.
  • ZoneBasket @ZoneBaskettr · 22 dk. 22 dakika önce
    Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı: "Yerli bir guard alarak alternatifleri çoğaltmak istiyoruz."
  • Cemal ve Erkan transferleri cok yerinde olmus.Takim daha rahat oynuyor artik.Erkan dieblerinda onunu acti.Az once mactaydim,super oynadik.Takim ates ediyor atess

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Cemal ve Erkan transferleri cok yerinde olmus.Takim daha rahat oynuyor artik.Erkan dieblerinda onunu acti.Az once mactaydim,super oynadik.Takim ates ediyor atess

Maçı tvden izledim 2 transferde iyi olmuş hem derinlik artmış hemde savunma sertleşmiş. Ksk bugün şov yaptı.

• Palacios'a söylediklerimin hala arkasındayım adamların guardı içeri drive ediyor Palacios bloğa kalkmıyor,rakip uzunlar sırtı dönük potaya yüklendiği an Palacios'u eziyor. Bunları dünde gördüm çok net. Ha şutları girdi 20 attı biz skor taraftarı olduğumuz için savunma zaafları görülmedi Palacios'un. Bu seviyelerin pivotu olamaz kendisi bunu sizde biliyorsunuz zaten. Güzel bir galibiyet aldık. Mucize olmazsa grup liderliği kesin gibi. Bundan sonra herşey daha güzel olacak.
    Ya Allah Bismillah Kaf-Sin-Kaf-Sin-Kaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Palacios'a söylediklerimin hala arkasındayım adamların guardı içeri drive ediyor Palacios bloğa kalkmıyor,rakip uzunlar sırtı dönük potaya yüklendiği an Palacios'u eziyor. Bunları dünde gördüm çok net. Ha şutları girdi 20 attı biz skor taraftarı olduğumuz için savunma zaafları görülmedi Palacios'un. Bu seviyelerin pivotu olamaz kendisi bunu sizde biliyorsunuz zaten. Güzel bir galibiyet aldık. Mucize olmazsa grup liderliği kesin gibi. Bundan sonra herşey daha güzel olacak.
    Ya Allah Bismillah Kaf-Sin-Kaf-Sin-Kaf

Cemal Nalga bu eksiği kapatmak için alınmış olabilir mi?

• Eurocup'ta grubumuzda birinci olmayı garintiledik ve top 16'ya kaldık.Allah nazardan saklasın harika oynuyoruz.

• rakibiniz hangi gurubun ikincisi olacak belli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ostande nin olduğu grup ama adını bilmiyorum.

• 10 20 atarız yine
  • Eurocup'ta Rytas'ı eleyip çeyrek finale yükseldik.

• Gran canarıa deplasmanı zor olacak ama iyi bir skorla dönersek arena yine cehennem!

• çeyrek finale cıkmamız bile büyük bir başarıydı ama keşke gran canaria yı eleyeblseydik son periyodda yaklaşmıştık
  • Bugün herkes arenaya. Banviti yenip sadece yarı finale çıkmayacağız. Euroleague e giden bir serüvendir bu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.