Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
5
Favori
29.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tergen

Son dakikada hakemler s.çtı.
    Hakem katletti resmen.Ribaund almıştık,faul çaldı.Topu içeriye sokarlarken Strawberry'e faul yapıldı çalmadı.Tebrik edemiyorum efesi açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Yazık oldu harbiden. Doğradılar bildiğin.

Alıntıları Göster
    Daha önce de söyledim şampiyon çoktan belli formalite icabı maçları oynuyorsunuz.Efes'in şampiyon yapılacağı o kadar belli ki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Yazık oldu harbiden. Doğradılar bildiğin.

Alıntıları Göster
    Bu Ergin Kenerman Galatasaray-Efes maçında da GS'yi doğramıştı.
  • Hakemlerin uzatmalarda katlettigi mac oldu, yazik verilen emege.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Hakemlerin uzatmalarda katlettigi mac oldu, yazik verilen emege.
    Spikerler dediğim 2 pozisyonuda değerlendirdi.Strawberry e yapılmış olan kesinlikle faul.Gabriel belki ama ben çalmam asla.
  • Henüz biten bir şey yok seri devam ediyor. 1-1 yapacağız. Takım yine iyi ve dirençliydi. Umut veriyor. Arenaya getirecekler avantajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C18F35D20

Henüz biten bir şey yok seri devam ediyor. 1-1 yapacağız. Takım yine iyi ve dirençliydi. Umut veriyor. Arenaya getirecekler avantajı.
    Şanssız bir şekilde yenildik. Dixon uzatmada 2/0 attı ve kritik top kaybı yaptı. Hakemlerde kaymağı oldu.

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_ÖmeR_| -- 10 Haziran 2015; 4:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Şanssız bir şekilde yenildik. Dixon uzatmada 2/0 attı ve kritik top kaybı yaptı. Hakemlerde kaymağı oldu.

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu

Alıntıları Göster
    hakem yardımı ile finale kalmış bir takımın final serisinde hakemden şikayetçi olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C18F35D20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Troll'lere cevap vermeyelim arkadaşlar, acıları daha taze biraz zaman tanımak lazım.
  • Beyler ege Üniversitesinde karşıyakalılar yok mu tanışabileceğim? Bornovada oturduğum için bi alay göztepeli çakal ile tartışmak zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Tebrikler arkadaşlar

Alıntıları Göster
    ohaaa neler oldu oyleeeeeeeee

Dixon son 10 saniyenede 3'luk atti. .sonra Cedi Osman topu oyuna sokamadi kaptirdi... Karsiyaka felaket kotu serbest atis atti.. kazanmasi buyuk mucizeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2015; 21:58:48 >
  • Buyuksun kaf kaf. O kupa İzmir'e gelecek!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Buyuksun kaf kaf. O kupa İzmir'e gelecek!
    5 faulde 1 tane attık son periyot ve kazandık.Elini ayağını öpeyim Dixon.
  • quote:

Buyuksun kaf kaf. O kupa İzmir'e gelecek!
    BOOOOOOOOOOBBBBBBBYYY DIXOOOOOOOOOOOOOON!
  • Dixon neler yaptı öyle yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

Dixon neler yaptı öyle yav
    Karşıyaka müthiş karakter ortaya koyuyor, umarım şampiyon olur, hak ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Karşıyaka müthiş karakter ortaya koyuyor, umarım şampiyon olur, hak ediyorlar.

Alıntıları Göster
    dixon gibi bir adamın nbade oynamaya hakkı var.
  • Dixon milli takımda boyle oynamasın , ilk taşı ben atarım kafasına söyleyeyim ... Tebrikler KSK elimizle verdik maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Dixon milli takımda boyle oynamasın , ilk taşı ben atarım kafasına söyleyeyim ... Tebrikler KSK elimizle verdik maçı

Böyle oynamasın mıBöyle oynayacak adam varsa milli takımda öp başına koy.Maç karşıyaka'nın hakkıydı aynı ilk maçta olduğu gibi bu kez hak eden kazandı.Karşıyaka'nın son faul pozisyonu çok net değildi açıkçası kristice çalınan faul.Ayrıca son pozisyonda gayet temizdi kristic çok itiraz etti ama temas yok.
  • hakemlerin hıyarlığının suçlusu sizin galibiyetiniz değil, hepinizi tebrik ederim. her ne olursa olsun kendi hatalarınızın payı, hakemlerden @|_ÖmeR_|'in davetiyle pazar karşıyaka'dayım, yan yana izleyeceğiz ama bugünkü hakemleri görünce deplasman tribününe gitmeyi de çok istiyorum açıkçası.

quote:

Orijinalden alıntı: D.

Daha önce de söyledim şampiyon çoktan belli formalite icabı maçları oynuyorsunuz.Efes'in şampiyon yapılacağı o kadar belli ki....

einstein was here. hadi gülüm. kuyruk acınla konuşuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.