Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
5
Favori
29.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

quote:

Vayy tebrikler kaf sin kaf, kupaya 1 adam kaldı ha

Oynamaya oynamaya unutmuşsunuz 4 olan şampiyon oluyor

Valla ha benim de 3 kalmış aklımda

Alıntıları Göster
    Salondan şimdi geldim. İlk defa savunmamızla maç aldığımızı görüyorum. Strawberry harikaydı.

• Krstic öldü mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kristallklar

Krstic öldü mü acaba
    İvkoviç 8'e 5 oynadık demiş

Şu adam bile bu duruma düştüyse kazanmasakta olur, obra ve ivkoviçe şu kısıtlı kadroyla ders veren Ufuk Sarıca'ya sonsuz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

İvkoviç 8'e 5 oynadık demiş

Şu adam bile bu duruma düştüyse kazanmasakta olur, obra ve ivkoviçe şu kısıtlı kadroyla ders veren Ufuk Sarıca'ya sonsuz teşekkürler.

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Ufuk hoca sürekli onu yenmesine rağmen saygıdan önünü ilikliyor ona karşı. O tebrik etmiyor. Ne kadar üzüldük be
  • quote:

Ufuk hoca sürekli onu yenmesine rağmen saygıdan önünü ilikliyor ona karşı. O tebrik etmiyor. Ne kadar üzüldük be

Obrada aglamisti ya hikimlir bizi siygi gistirmiyir tarzindaUfuk hoca hakemlere falan sert cikiyor olabilir ama kendinden buyuk hocalara her zaman onunu ilikleyerek gider.Yensin yenilsin farketmez.

BASBAKAN UFUK SARICA

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Obrada aglamisti ya hikimlir bizi siygi gistirmiyir tarzindaUfuk hoca hakemlere falan sert cikiyor olabilir ama kendinden buyuk hocalara her zaman onunu ilikleyerek gider.Yensin yenilsin farketmez.

BASBAKAN UFUK SARICA

Alıntıları Göster
    Bu arada salona sığmayan taraftarlarımız sahilde beraber maç izlerken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_ÖmeR_| -- 15 Haziran 2015; 0:26:12 >

• quote:

Bu arada salona sığmayan taraftarlarımız sahilde beraber maç izlerken..

Alıntıları Göster
    Sevgili #NenadKrstic Memleketlin ve senin gibi kariyerli 5 numaralar olan ağabeylerin Mirko Milicevic ve Jovo Stanojevic'in başarıyla forma giydiği KARŞIYAKA karşısında şanssız bir sakatlık yaşadın, belki kariyerinin son düzlüğünde spor hayatının bittiği andı, belki sportif rekabetin etkisi ile o an duyduğun marş sana ağır geldi, ama keşke parkelere veda ederken o hareketi yapmasaydın, parlak kariyerinin sonu böyle hatırlanmasaydı, yine de geçmiş olsun...

• quote:

Sevgili #NenadKrstic Memleketlin ve senin gibi kariyerli 5 numaralar olan ağabeylerin Mirko Milicevic ve Jovo Stanojevic'in başarıyla forma giydiği KARŞIYAKA karşısında şanssız bir sakatlık yaşadın, belki kariyerinin son düzlüğünde spor hayatının bittiği andı, belki sportif rekabetin etkisi ile o an duyduğun marş sana ağır geldi, ama keşke parkelere veda ederken o hareketi yapmasaydın, parlak kariyerinin sonu böyle hatırlanmasaydı, yine de geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Euroleague wildcardı Darüşşafaka'ya verecekmiş "Wildcard for Karşıyaka" pankartlarını kaldırabilirsiniz
    http://www.sporx.com/euroleaguee-seneye-turkiyeden-surpriz-takim-SXHBQ470807SXQ

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Euroleague wildcardı Darüşşafaka'ya verecekmiş "Wildcard for Karşıyaka" pankartlarını kaldırabilirsiniz
    http://www.sporx.com/euroleaguee-seneye-turkiyeden-surpriz-takim-SXHBQ470807SXQ

Alıntıları Göster
    19haziran abdi ipekçi 5. maç için karşıyaka tribününden bilet satmayı düşünen varsa ulaşsın lütfen.

• Sampiyon oluyoruz ulannnnnn

• Tebrikler karşıyaka muazzam bir geri dönüşe imza attılar. Şampiyonluk gelirse seneye daha iddalı bir takım kurabilirler avrupa için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi mactan geldim ne efsane bi macti
    sahaya cok yakin yerden izledim maci
    ne efsane macti beeee
    15 sayi fark var ve 4.ceyrege oyle basliyosun
    son 1 dk'da one bile gecip uzatmalara gidiyosun.
    ksk'nin %98 hakettigini dusunuyorum sampiyonlugu. hakemler bu macta efes tarafina daha yakin tarafti onlari tuttu ama (efesinde panyaya carpan topu bizim kskli oyuncu tarafindan bloklandi sayisi verilmedi. macin en kritik pozisyonlardan)
    sen efessen bunlara siginmaman lazim
    kac kat daha fazla butcen var kskye gore
    dixon,d.j strawberry ,diebler, palacios, gabriel basta olmak uzere diger tum oyuncularimizi tebrik ediyorum
    burda yok ksk hakemler tarafindan sampiyonyapildi lafini etmeyin oyle bisey yok
    catir catir oynadik kazandik
    kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf

edit: bu arada macta hayatinin en iyi macini oynayan birkan batuk'a ne desem bilemiyorum.
    Ulan bir kere kskde boyle mac oynamadin
    yaziklar olsun
    ne kadar bilendiyse artik !!!
    neyse fazla konusmayalim
    eger wildcard alamassa ksk bu ligi oynamayalim artik
    bu taraftar herseyi hakediyor
    euroleaguede gorusuruz
    spanoulis diamantidis ayagimiza gelecek daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atili2323 -- 16 Haziran 2015; 23:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atili2323

simdi mactan geldim ne efsane bi macti
    sahaya cok yakin yerden izledim maci
    ne efsane macti beeee
    15 sayi fark var ve 4.ceyrege oyle basliyosun
    son 1 dk'da one bile gecip uzatmalara gidiyosun.
    ksk'nin %98 hakettigini dusunuyorum sampiyonlugu. hakemler bu macta efes tarafina daha yakin tarafti onlari tuttu ama (efesinde panyaya carpan topu bizim kskli oyuncu tarafindan bloklandi sayisi verilmedi. macin en kritik pozisyonlardan)
    sen efessen bunlara siginmaman lazim
    kac kat daha fazla butcen var kskye gore
    dixon,d.j strawberry ,diebler, palacios, gabriel basta olmak uzere diger tum oyuncularimizi tebrik ediyorum
    burda yok ksk hakemler tarafindan sampiyonyapildi lafini etmeyin oyle bisey yok
    catir catir oynadik kazandik
    kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf

edit: bu arada macta hayatinin en iyi macini oynayan birkan batuk'a ne desem bilemiyorum.
    Ulan bir kere kskde boyle mac oynamadin
    yaziklar olsun
    ne kadar bilendiyse artik !!!
    neyse fazla konusmayalim
    eger wildcard alamassa ksk bu ligi oynamayalim artik
    bu taraftar herseyi hakediyor
    euroleaguede gorusuruz
    spanoulis diamantidis ayagimiza gelecek daha ne olsun
    Hamdolsun karşıyakalı yaratmış yaradan. Salona bilet bulamayıp sahilde maç izleyen taraftar. Bu kent sonuna kadar hak ediyor şampiyonluğu.

• quote:

Hamdolsun karşıyakalı yaratmış yaradan. Salona bilet bulamayıp sahilde maç izleyen taraftar. Bu kent sonuna kadar hak ediyor şampiyonluğu.

Alıntıları Göster
    Öldük öldük dirildik . 3. periyot yediğimiz 16 sayı farkı son periyotta kapatmayı başardık tabii ki muhteşem taraftar desteğimizle . Boğazlarımız yırtılana kadar bağırdık , top efese geçtiğinde ıslıkladık ve takımımızı sampiyonluk yolunda bir adım daha yukarı taşıdık . Helal olsun o stadda bizimle beraber olup boğazlarını yırtan kardeşlerimize.

• Dixon 32 yaşında mi? Mackolikte 83 doğumlu olduğu yazıyor. Ben 25 civarı diye biliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yaşında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

2 saat sıra beklesem de son 50-60 biletten temin edebildim.

[image]http://i.hizliresim.com/a5aJA7.jpg [/image]

Bostanlıya gittim saat 3'te.Az biraz sıra vardı 15 dakika bekledik güneşin altında.Adam bana bilet gelmeyecekmiş aradılar şimdi dedi.Ordan 2 abi saolsun Arena'ya bıraktı beni.Upuzun kuyruk vardı,bekledik ordada 4 e kadar yaklasık.Millet saatlerce beklemiş,bilet yok dediler.İyice sinirlerim tepeme çıktı.Çarşıdada 1000 bilet satılmış yaklaşık.Geri kalanları nerede bu biletlerin?

Alıntıları Göster
    Pınar Karşıyakaya koçaman tebrikler..

• quote:

Orijinalden alıntı: littlepea

Pınar Karşıyakaya koçaman tebrikler..

Alıntıları Göster
    Karşıyaka'nın şampiyon olmasını istiyorum, tebrikler.

Bir şey soracağım, Birkan'ın attığı fakat sayılmayan üçlükte ayak gerçekten çizgiye basıyor mu? Fotoğraf ya da anın videosu var mı elinizde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

quote:

Vayy tebrikler kaf sin kaf, kupaya 1 adam kaldı ha

Oynamaya oynamaya unutmuşsunuz 4 olan şampiyon oluyor

Valla ha benim de 3 kalmış aklımda

Artık 1 adım kaldı ama

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.