Şimdi Ara

Pınar Süt en ucuz A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
14.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yağsız sütler doğal değil GDO lu hepsi, yok ordan yağını al içine böcek dna sı koy, süt dediğin doğal olur yağlı yağlı
  • Lütfen milleti yanlıs bilgilendirmeyelim.Yağsız sütler ile gdo lu ürünler arasında hiçbir benzerlik yok.Gidip bire bir doktorlara ve diyetisyenlere sorabilirsiniz.İnsan en çok süt ve süt ürünlerinden kilo alır ve yağlı süt bunun baş kaynağıdır.Yarım yağlı veya yağsız süt tüketimi ise hem kilo almadan hem de saglıklı bir şekilde sütün faydalarınıda almanızı sağlar.Arkadaşların da dediği gibi BIM deki yarım yağlı dost süt bunun için idealdir.Dost zaten çok kaliteli bir süttür.( yanlış hatırlamıyorsan Dostun üretimini ülker yapıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

evet yağsız sütler doğal değil GDO lu hepsi, yok ordan yağını al içine böcek dna sı koy, süt dediğin doğal olur yağlı yağlı

yaw saçma sapan konuşmayın şu mübarek günde.. neresi GDO'lu.. son birkaç yıla kadar millet GDO'yu bilmezdi.. şimdi herşeyde GDO arıyor, onda var bunda var diyorsunuz..
  • Ama nedense yağını aldıkları sütün,peynirin,yoğurdun üstüne "light" yazıp daha pahalıya satıyorlar...
    Oysa daha ucuza satmaları gerekir...Çünkü aldıkları yağdan da para kazanıyorlar...
  • yahu iyi güldürdünüz beni bayram bayram,

1. yağlı süt en makbulüdür diyen arkadaş,
    2. yarım yağlı sütler GDO ludur diyen arkadaş,
    3. yarım yağlı süt daha ucuz olmalı, yağından ayrıca para kazanıyorlar diyen arkadaş,

hepinize ayrıca teşekkür bu bayram gününde neşe verdiğiniz için,
    hepinizin bayramı mübarek ola,
    ayrıca bizzat doktor tavsiyesidir, tam yağlı süt sağlığa zararlıdır, hatta İngilterede uzun süredir çocukların içmesi yasak,
    buyrun bu da linki:

http://www.tumgazeteler.com/?a=1517425

bilip bilmeden, kafanıza göre yorumlarla, insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen,
    hadi mekanik ve elektronik şeylerde atıp tutuyorsunuz, ama sağlıkla ilgili şeylerde biraz daha objektif olun,
    subjektif bilgilerinizi şahsi kanaatimdir diye etiketlerseniz daha az zarar verirsiniz, kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

yahu iyi güldürdünüz beni bayram bayram,

2. yarım yağlı sütler GDO ludur diyen arkadaş,
    3. yarım yağlı süt daha ucuz olmalı, yağından ayrıca para kazanıyorlar diyen arkadaş,

hepinize ayrıca teşekkür bu bayram gününde neşe verdiğiniz için,
    ayrıca bizzat doktor tavsiyesidir, tam yağlı süt sağlığa zararlıdır, hatta İngilterede uzun süredir çocukların içmesi yasak,
    buyrun bu da linki:

bilip bilmeden, kafanıza göre yorumlarla, insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen,
    hadi mekanik ve elektronik şeylerde atıp tutuyorsunuz, ama sağlıkla ilgili şeylerde biraz daha objektif olun,
    subjektif bilgilerinizi şahsi kanaatimdir diye etiketlerseniz daha az zarar verirsiniz, kanımca

yarım yağlı sütler daha ucuz olmalıdır evet
    zaten çoğu da tam yağlı sütlerden ucuzdur ancak,pembe bir amlalajda üzerinde light ibaresi varsa tam yağlıdan bile çok fiyata satılabiliyor.

ayrıca hiçbirinde gülünecek bişey yok
    bunlar herkesin çok iyi bilmesi gereken konular mı ki bilinmemesi komik olsun.
    söylenen herşey kişi bir atıfta bulunmadıkça kendi düşüncesidir zaten.ayrıca şahsi kanaatim demesine gerek yok .

hele tam yağlı süt sağlığa zararlıdır sözü tam bir saçmalık böyle bişey yok çünkü.
    yarım yağlı az yağlı süt daha iyidir demek mantıklıdır tamam da.ayrıca verdiğiniz linkte sadece çocuklar için tam yağlı yerine yarım ya da az yağlı süt içmeleri gerektiği yazıyor.yani yetişkinler için tam yağlı süte karşı bir uyarısı yok.koca google a tam yağlı süt sağlığa zararlıdır yazın bakalım ne çıkıyor.

yine birilerinin söylediklerine göre sütün en doğal şeklini en mantıklı hale getiriyor
    http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=49915

comiser bey bişeyler hakkında bişeyler bildiğinizi göstermeye çalışırken daha dikkatli olun bence.ve '' yahu çok iyi güldürdünüz beni ''gibi sözler ukalaca duruyor

• comiser ileride üslubunu değiştirecek. Ümitliyim kendisinden.
  • Zayıfsanız eğer sağlıklı besin açısından koyun sütü için yağlı olduğu için iyi gelir annem gelenelde içer 1 hafta sonra kendine gelir bazen balla falan karıştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Zayıfsanız eğer sağlıklı besin açısından koyun sütü için yağlı olduğu için iyi gelir annem gelenelde içer 1 hafta sonra kendine gelir bazen balla falan karıştırır.

çok fazla hatırlamıyorum ama küçükken koyun yoğurdu yerdik hep.. birkaç defada sütünü içmiştim.. mübarek bayağa kötü kokuyordu.. annemler kandıra kandıra yedirip içiriyordu.. bi an anımsadım
  • 1-Yarın yağlı Süt ile Tam yağlı Süt arasında %1,5 yağ farkı vardır bu da litrede 15 gram eder ki günde 2 bardak süt içen bir insan için bile tamyağlı yada yarımyağlı süt içmesi arasında 70-80kcal fark eder (70 kg'lık erişkinin ortalama enerji ihtiyacı; 2000 kcal / gün)

Özel bir diyet programınız yoksa veya hekim tarafından hayvansal yağ tüketiminiz yasaklanmadıysa tamyağlı yada yarımyağlı süt tüketimi arasında ciddi bir enerji farkı yoktur.

Ben lezzeti açısından yarım yağlı süt tercih ediyorum.

2- İçme sütünde antibiyotik varlığı önemli bir tehlikedir. (Antibiyotikli süt, süt ürünlerine işlenemez, içme sütü olarak satılmak zorundadır)

Yaptığım bir kaç denemede kefir mayasının gelişmesine engel olduğu için Dost Sütü Tercih etmiyorum.

3-Keçi Sütü de oldukça faydalıdır, şu sıralar bim marketlerde bulunabiliyor, imkanınız varsa çocuklarınıza içirmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

* Önemli olan sütteki yağ miktarı zaten . Eğer tıbbi bir sorun yoksa yağı fazla olan süt makbul süttür.

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR
    yahu iyi güldürdünüz beni bayram bayram,
    ...hepinize ayrıca teşekkür bu bayram gününde neşe verdiğiniz için,
    buyrun bu da linki:

*** Benim yazdığımı, verdiğin linkteki yazılanı oku ondan sonra ukalaca şeyler yaz. Tıbbi sorunu olmayanlar için tam yağlı süt faydalıdır ve makbulü odur diye yazdım. Verdiğin linkte de aynı şey yazıyor. İngiltere de obezite ile mücadele için yasaklanmış, aynı sebepten dolayı cipste yasaklanmış. Ben doktorum ve yazdığım şeyleri rüyamda görüp yazmadım. En makbul süt, insan vücuduna (bebekler hariç) en faydalı süt içinde yağ oranı en fazla olan süttür ve genelde de en pahalı olan odur.

• Tam yağlı sütü yarım yağlı olanlara tercih edin çünkü pastörizasyon sonrası kaldıysa çok az vitamini yağında arkadaşlar. Zaten yarım yağlı sütler bazen süttozundan yapılıyorlar bazı görüşlere göre asıl bu sütlerin damar tıkama tehlikesi var. uht, homojenize sütlerin yarardan çok zararı var, protein yapıları değişiyor, o yüzden erken bozulan günlük süt veya imkanınız varsa yeşil otlarla güneş altında beslenen hayvanların çiğ sütünü tüketin.
  • madem tam yağlı süt faydalı ise o zaman ne diye sütten elde edilen yağı hazır alıp yemiyorsunuz
    adamlar uğraşmışlar sütün yağını çıkarmışlar zenginleştirmişler mademki o kadar süt yağsını seviyosunuz gidin tereyağ alın bolca yiyin al sana fayda işte
    yok ben süt içecem yağ ile işim olmaz diyorsanız yarım yağlı süt tam size göre
    sonuçta ikiside süt değişen bişi yok ikiside aynıyı faydayı sağlar yağlı olan sadece fazladan kilo yapar tek fark o
    tam yağlı süt işi hikaye öyle olsa o sütten yağ alınmasaydı o süt beyaz olmazdı sarı olurdu çünkü tereyağ yapılırken gören varsa süt ne renk oluyor bilir
  • Ben süt içerken tam yağlı olanı tercih ediyorum. Bizim evde yarım yağlı süt genelde tatlılarda falan kullanılıyor. Bu arada 1,49 liraya tam yağlı süt bulmak çokta zor değil sanırım. 2-3 marketten birinde bu fiyata süt bulunabiliyor. Bazı marketlerde Dimes çiftlik süt 1.39 liradan satılıyor Konya'da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ben süt içerken tam yağlı olanı tercih ediyorum. Bizim evde yarım yağlı süt genelde tatlılarda falan kullanılıyor. Bu arada 1,49 liraya tam yağlı süt bulmak çokta zor değil sanırım. 2-3 marketten birinde bu fiyata süt bulunabiliyor. Bazı marketlerde Dimes çiftlik süt 1.39 liradan satılıyor Konya'da..

Dimes çiftlik süt süper ilk çıktığı zaman 1.39 dı ama zamanla baya pahalandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

evet yağsız sütler doğal değil GDO lu hepsi, yok ordan yağını al içine böcek dna sı koy, süt dediğin doğal olur yağlı yağlı

yaw saçma sapan konuşmayın şu mübarek günde.. neresi GDO'lu.. son birkaç yıla kadar millet GDO'yu bilmezdi.. şimdi herşeyde GDO arıyor, onda var bunda var diyorsunuz..

GDO yu biraz araştırsan arkadaşa hak verirdin, bilgisiz bilgisiz konuşmasan iyi olur

• kipada pınar süt 1.70 yüzüne bakan yok çakılıydı dün
  • laktozsuz yarım litre 1.35den aşağı alabilen var mı?
  • A101 bimden ayrıldı ve rakip oldular.Bu yüzden bir çok şeyi bimden daha ucuza bulabilirsiniz..
  • Ankara Bilkent Real de tanesi 1.65 TL. Sanrım tum reallerde de gecerlidir fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.