Şimdi Ara

Pınar Süt en ucuz A101 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
14.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ara sıra migrosta SEK Light süt %0.1 di sanırım neden %0.0 değilde 0.1 onu bende bilmiyorum herhalde ayıp olmasın diye birkaç damla yağ bırakmışlar neyse Fiyatı 1.5 liradan satılıyor normalde ise 1.90 lira gibi birşey indirimi yakaladığımda birkaç paket alıyorum... bu arada yağ oranı düşük olunca fiyat düşük olacak diye bir mantık yok ... sütten yağı çıkarmak için ayrı işlemler ayrı makinalar kullanılıyor buda ayrı bir masraf ... ayrıca şöylede düşünebiliriz 1lt yağlı sütün protein değeriyle 1 lt yağsız sütün protein değeri aynı değil

• ben bugün şoktan 500 ml sek yağsız sütü 0,85 kuruştan aldım bana yarım litre yeterli nescafeye koyuyorum zaten 1 liradan aşağı yarım litre bulan varsa sölesin
  • Yağsız süt içmek yerine süt tozu al aynı şey,en azından fazladan çeşme suyu içmezsin,yağsız süt dediği süt tozuyla karıştırılmış süttür. Hatta bazen iyi çözünmediğinden dibine çöker tortusu,ıyk kim bilir hangi belediyenin suyuyla harmanlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Yağsız süt içmek yerine süt tozu al aynı şey,en azından fazladan çeşme suyu içmezsin,yağsız süt dediği süt tozuyla karıştırılmış süttür. Hatta bazen iyi çözünmediğinden dibine çöker tortusu,ıyk kim bilir hangi belediyenin suyuyla harmanlıyorlar

bu ne saçma sapan bir cümle '' süt dediği süt tozuyla karıştırılmış süttür.'' sırf konuşmak için konuşanlardan birisi...

Yağsız Sütü süt tozuyla yaptıklarını söylüyorsun ama neye dayanarak ?? kanıtın varmı dostum ??? ve hangi firmalar yapıyor söylede ona göre içmeyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

laktozsuz yarım litre 1.35den aşağı alabilen var mı?

ben en son tansaş kampanyasından 1lt 1,61 'den İçim Laktaz aldım.
    nasıl olsa uzun ömürlü diye epey bi almıştım.

genelde her tansaş 40 üründe %40 indirim veya
    migros'un yıldızlı ürünler kampanyasında İÇİM laktaz satılıyor

bu iki kampanyayı takip etmen faydalı olur.
  • Allahım ya ne kadar insan var sadece yorum yapmayı seven.Fazla yağ her zaman vücuda zararlıdır.Herşeyin fazlası zarardır dememişler boşuna.Günlük yemeklerden yeterince yağ aldığını düşünen birisi olarak bari süt içerken yağ almayayım düşüncesi ile yarım yağlı veya yağsız süt kullanırım ben.GDO veya süt tozu ile ne alaka kurdunuz ? Garip arkadaşlar kullanıyorum yada kullanmıyorum diyip geçelim,milleti yanlış bilgilendirmeyelim.Ağzı olan konuşmaya başlamış gibi birşey.Hangi mantık süt tozu ile yarım yağlı süt yapıldığını açıklar anlam verememekteyim.Kaldı ki kahve kreması(süt tozu) yapay olduğu için kanser riskini arttırıyor ve tehlikelidir.Mümkün oldukça süt kullanmaya çalışın.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon kennedy

ara sıra migrosta SEK Light süt %0.1 di sanırım neden %0.0 değilde 0.1 onu bende bilmiyorum herhalde ayıp olmasın diye birkaç damla yağ bırakmışlar neyse Fiyatı 1.5 liradan satılıyor normalde ise 1.90 lira gibi birşey indirimi yakaladığımda birkaç paket alıyorum... bu arada yağ oranı düşük olunca fiyat düşük olacak diye bir mantık yok ... sütten yağı çıkarmak için ayrı işlemler ayrı makinalar kullanılıyor buda ayrı bir masraf ... ayrıca şöylede düşünebiliriz 1lt yağlı sütün protein değeriyle 1 lt yağsız sütün protein değeri aynı değil

Sek yağsız sütü sürekli tüketiyorum, TEK geçerim, ne hazımsızlık ne gaz yapar, üstelik whey tozu ile kullanmak, form tutmak isteyenler içinde birebir

• 1.61e içim laktaz bedava bulursam 50 kutu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

1.61e içim laktaz bedava bulursam 50 kutu alırım

Gerçekten 2 TL den aşağı yok...
  • Şok'ta 1 lt sek süt 1.65 tl,
  • kipada bu ürün dün 1,85 TL idi
  • A101 de pınar yarım yağlı süt 2.50 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanabim

A101 de pınar yarım yağlı süt 2.50 lira

Kardeşim 6 yıllık konuyu hortlattinya nediyeyim, o zaman ana şutu içen bebeler bile şimdi okullu oldu, az kalsın a101 e gidiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la beynim gitmiş
    enayi gibi tüm sayfayı okudum hakaten yeni sandımya la
  • Böyle konu hortlatan insanlari anlayamiyorum dikkat cekmeye calisiyolar galiba

• Neyse ki ilk birkaç yorumdan sonra 2009 konusu olduğunu fark ettim.

• kim hortlattı konuyu :D az kalsın gidip süt alcaktım
  • 3. mesajı okurken gördüm 2009 olduğunu. Sonra en son mesajları okumaya geldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan 2.90

• 1.5 a satılan süt süt değildir köylüden 80 kuruşa alıyorlar. Ben yakındaki köyden gelen sütcüden alıyorum 2.25 tlye adam sabah sağıp daha soğumadan kapıya kadar getiriyor kaynatınca 1 parmak yağ çıkıyor böylece süt bedavaya gelmiş oluyor :) bence asıl sıcak fırsat bu.

Konu canlanmışken yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 7 Kasım 2015; 22:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.