Ping
-
-
Ölçümü wifi ile yapmışsanız yanıltır bu değer sizi. 50 ms VDSL altyapısında arıza vs yoksa çok yüksek bir değer.
Bu siteden telekom altyapısında mevcut olması gereken yaklaşık ping durumunu görebilirsiniz bölgenize göre. Daha yüksek değerler alıyorsanız müşteri hizmetleri ile iletişime geçin altyapınızda da problem olabilir.
-
Alt yapımda problem yok. Gönderdiğin link üzerinden sehrimde ort 29 ping, şuan ki kullandiğim iss'de doğru 30 alıyorum zaten. Fakat vodafone yeni başvuru için port bağlandığı zaman kendim bağlantı yapıp ping 50 çıkınca ekiplerce kurulum yapılmadan iptal ettim
Vodafone kaynaklı sorun vardı belli ki. Abonelik acsaydim da kendi sitelerinde 50 pinge kadar normal kabul ediliyor. Sorun yok diyip geçiştireceklerdi.
Merak ettiğim konu 50 pingle oyun dışında film youtube'de problem olup olmayacağı
-
Herhangi bir sorun yaşamazsınız film / video izlerken. Videolar önbelleğe alınarak oynatıldığından pingin etkisi yoktur fazla. -
Bağlantı için yeniden talep oluşturdum. inşAllah sorun yaşamam.. Fiyat artışlarından mecbur taahhütlüye geçiyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X