Şimdi Ara

Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internetimi komşumuzla ortak kullanıyorduk neyse bu kablosuz modem alacağını söyledi ben de olur dedim. Modemi aldı eskiden 60-70 olan ping şimdi 2000 lerde gezmeye başladı, yok mu bunun bir çözümü ?

• paraya kıymalısın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrenti kapatsın, youtube kapatsın, film indirmesin, virgin radio online dinleyi kapatsın, twitter/facebook vb. sitelerde fotoğraf görüntülemesin

-sorun tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

paraya kıymalısın bence

Anlamadım tam olarak, ne yapayım da kıyayım paraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

torrenti kapatsın, youtube kapatsın, film indirmesin, virgin radio online dinleyi kapatsın, twitter/facebook vb. sitelerde fotoğraf görüntülemesin

-sorun tamamdır.

Fakat eskiden kablolu modem varken böyle bir sorun yoktu, ikimiz de paşa paşa kullanıyorduk, bir de şunu belirtmek istiyorum ben ala kablolu bağlanıyorum, o kablosuz bağlanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am0nRa

quote:

paraya kıymalısın bence

Kendi evine özel internet :)

• quote:

quote:

quote:

paraya kıymalısın bence

Kendi evine özel internet :)

Para kazansam hiç düşünmeden alırım ama babama bağlı olunca :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

torrenti kapatsın, youtube kapatsın, film indirmesin, virgin radio online dinleyi kapatsın, twitter/facebook vb. sitelerde fotoğraf görüntülemesin

-sorun tamamdır.

Adam bilgisayarı açmasın deseydin kısa cümleden biterdi iş hocam naptınız
  • quote:

-sorun tamamdır.

bu eleman lol oynayacak diye adam kendi netini kullanmasin mi ? Tek tarafli dusunmeyin

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ya dediğim gibi daha önceden başka bir modem vardı ve onda sorun olmuyordu ikimiz de girdiğimizde fakat bu lanet modemi aldı alalı ping 2000-2500 :/
  • quote:

Ya dediğim gibi daha önceden başka bir modem vardı ve onda sorun olmuyordu ikimiz de girdiğimizde fakat bu lanet modemi aldı alalı ping 2000-2500 :/

Belki dedigin kisi baglanti ayarlarindan kisitlama uygulamistir uyanik biriyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Belki dedigin kisi baglanti ayarlarindan kisitlama uygulamistir uyanik biriyse

Öyle bir şey yapacaklarını sanmam yıllardır birlikte kullanıyoruz şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık
  • imkan varsa kablolu bağlan
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    adam neden olabilir demiş, nedenlerini yazdım

-ayrıca, hız sınırı koysa dahi, ping sorunu olmaz. yani 1mbit hızda da lol oynarsın yeterki upload hızın orta seviyelerde olsun ve download hızına eş değer olsun.
    gidip, komşunun bilgisayarından ping testi yapma imkanın var mı? speedtestten? bi de kendi netinden yap bakalım, kaçmış oranların
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

imkan varsa kablolu bağlan

Kablolu bağlanıyorum zaten, kablosuz bağlanan o
  • quote:

-ayrıca, hız sınırı koysa dahi, ping sorunu olmaz. yani 1mbit hızda da lol oynarsın yeterki upload hızın orta seviyelerde olsun ve download hızına eş değer olsun.
    gidip, komşunun bilgisayarından ping testi yapma imkanın var mı? speedtestten? bi de kendi netinden yap bakalım, kaçmış oranların

Bunu yarın yapmaya çalışırım, yalnız şöyle bir durum var, bazen pingin 70-80 oluyor ve hiçbir lag vs. olmuyor, sanırım böyle olduğu zamanlar o neti kullanmadığı için ?
  • söyle zurna indirmesin
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, internetimi komşumuzla ortak kullanıyorduk neyse bu kablosuz modem alacağını söyledi ben de olur dedim. Modemi aldı eskiden 60-70 olan ping şimdi 2000 lerde gezmeye başladı, yok mu bunun bir çözümü ?

Ping
  • quote:

quote:

Bunu yarın yapmaya çalışırım, yalnız şöyle bir durum var, bazen pingin 70-80 oluyor ve hiçbir lag vs. olmuyor, sanırım böyle olduğu zamanlar o neti kullanmadığı için ?

ya alt katta torrent açık diye tahmin ediyorum, illa bir şey indirmesine gerek yok torrent açıkken.
    -gönderme hızı olduğu için bile ping i uçurur.

ben de 1-2 aylığına komşuyla paylaşıyorum neti, o bağlandığı an internet disable oluyor, torrenti full film + dizi dolu yani açması yetiyor bilgisayarı.

ip adresinden kontrol ediyorum, bağlandığı gördüğüm anda oyuna falan girmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

-sorun tamamdır.

bu eleman lol oynayacak diye adam kendi netini kullanmasin mi ? Tek tarafli dusunmeyin

ben komusya öyle yaptırıyorum kolay çözüm
    ayrıca siz de deneyin bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.