Bildirim
Ping Çok yüksek
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çözümü var başka bir ülkeye taşınma ihtimalin varsa bu şekilde çözebilirsin. aksi taktirde hiç bir çözümü yok bu işin. ttnet sağ olsun fiber gücü ile pinglerimizi coşturuyor. -
Bunun birçok sebebi olabilir.
Modem kaynaklı
Virüs kaynaklı
Bağlantı/altyapı kaynaklı vs.
Ayrıca başka oyunlarda nasıl durum?
Tabi bi de bağlantını söyle, başkalarıyla paylaşıyor musun vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1nJo -- 10 Şubat 2016; 23:19:09 > -
Yok dostum internet iyi en az 800 kb ile indirme yapiyorum bu cs go da sorun var köydeki arkadas bile dandik netle 60 pingle oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Download hızıyla ping farklı şeyler yalnız. Ping için bağlantı hızından ziyade bağlantı tipin önemli falan.
Neyse antivirüs kullanmıyorsan ücretsiz Kaspersky ile falan tarat istersen makinanı. Tabi modem kaynaklı da olabilir emin olamam ben buradan başka oyunlarda nasıl söylemedin çünkü. -
Baska oyunlarda sıkıntı yok. Yine online fps ler oynuyordum boyle olmuyordu ama cs go da 400 500 ping. Ve lisanslı eset kullaniyorum pc yi taratmıştım temizdi.
o zaman bir de antivirüs ve açıksa firewall'u kapatarak dene.
kâr etmezse internet sağlayıcını ara bi bağlantını kontrol etsinler. -
Oyunu oynarken arka planda hiçbirşey açık olmasın antivürüsü kapat bence çünkü sürekli güncel sürüm taraması yaparak interneti meşgul ediyor buda ping sorunu olabilir -
Problemi issye bildir kontrol ediyolar. Wifidan giriyosan ethernetle dene. Arkada çalışan hiçbir program bırakma bi de öyle dene -
Son zamanlarda bendede ani artislar oluyor. Birde 'var' yukseliyor bende bunun nedeni ne olabilir acaba? -
Hileciler yüzündendir. Çeşitli programlar var ping atan o yüzden oluyor
Orrrrrrrr valve bırak cs go yu 12 tl yapmak, cs complate packı 12 tl yaptı
Dipnot = cs source 2 uzak değil
Windows 10 da arka planda calisan uygulamaları nasıl kapatırin ve hangisi işe yaramayan program nasıl anlarim ? Çünkü bir sürü program var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X