Şimdi Ara

Ping Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen oyunda sürekli bir ping var. İnternette baktım, baya kişi de aynı sorundan müzdarip. (Yabancı sunucular dahil)

Herkeste aynı sorun var. Hız testlerinde değerler gayet iyi olmasına rağmen çok sinir bozucu bir ping mevcut. Ping 85'le başlıyor, sonrasında 150 200 arası devam ediyor 1 haftadır. Hiç kimsede sorun yok mu yahu burada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrowl -- 26 Ocak 2015; 17:46:18 >

• upload yapıyorsan etkiler, torrentte dosya kalmışsa sil düzelir.
  • Torrent vb. programlar yok. Başta sorun sadece benim sanıp format falan da attım ama benimle alakalı değil sanırım. Dediğim gibi sadece benim tespit ettiğim aynı sorunu yaşayan 10 15 kişi var.
  • sabit 108 alistim, mutsuzum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 108 pingde bile oynanmaz ki zaten. Sorun neden bir kişide var 15 kişide yok anlamıyorum.

• Sabit 350 her maçta ortalama 20 defa 1milyon ping oluyor,alıştım allah yardımcım olsun.
  • Siz nasik 100 pingi begenmiyorsunuz. 96 pingle stabil oybuyorum sorun da gormuyorun cok rahat oynuyorum

• 130 dan sonra hissedilmeye başlanıyor.

• 120 flan olunca rahatsız olmaya başlıyorum 100 bile farla 80 iyidir
  • Bendede var ayni youtube 720p video izleyebiliyorum
    Ama lolda 120-180 arasi ping twitch tv de aynı rezillik low da donmalar oluyor youtube face idm downloadi sorunsuz 400kb min

• oyunda sıkıntı var oxi abidede lag var
  • Var kardesim var. Bıktım her oyunda bunaldım. Durduk yere ping çıkıyor tekrar bağlanıyor yazıyor. Ondan sonra ping 500 olup fps barı dolup oyun donuyor. Bıktım her maç reset atmaktan modeme. Ttnetle ilgili olabilir. Emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: destrowl

İnternette hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen oyunda sürekli bir ping var. İnternette baktım, baya kişi de aynı sorundan müzdarip. (Yabancı sunucular dahil)

Herkeste aynı sorun var. Hız testlerinde değerler gayet iyi olmasına rağmen çok sinir bozucu bir ping mevcut. Ping 85'le başlıyor, sonrasında 150 200 arası devam ediyor 1 haftadır. Hiç kimsede sorun yok mu yahu burada?

Modem kablolarını yenile ve kablo giriş soketlerini değiştir.Ani düşüş çıkışlar ve hız sıkıntısı çekenlerin en büyük problemlerinden birisi budur.

3 Megabit hızım vardı verim alamıyordum.Şuanda 14 megabit..
  • dün 73 pingi gördum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.