Şimdi Ara

Ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce başlayan bir ping sorunum var.upload ve download hızlarında bir düşme yaşamamama rağmen eskiden 10-15 olan pingim 40-50 arasında gidiyor.kablolarda bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü hattı direk modeme taktığımda hiçbir değişiklik olmuyor.Bu ping neden kaynaklanıyor olabilir

• [:
  • Ah vah tüh tüh bu lanet TTnet. Nefret ediyorum kendilerinden biliyor musun ? Emin ol bi kaşık suda boğmak istiyorum Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum veeeee farkında olmadan yaşayan milyonlarca kullanıcı var emin ol bak. Bunun 3 - 5 kişi farkında oldugu için (ping sürelerinin) ne kadar kıçımızı yırtsakta bi halt olmaz. Ben kaç defa aradım problem sizden kaynaklı deyip kapatıyorlar arıza kaydını. Yani anlıycan adamlar ilgilenmiyor ping süreleri ile. Ben sana diyim en az 50 sen de 60 - 70 kere aramışımdır bu sorundan dolayı. Ama halk bilinçli değil ne yazıkki o yüzden sömürüyor TTnet. Cünki ping sürelerini düşürmek için çok ama çok saglam altyapı kurmaları lazım. Kolay iş değil. Kısacası buradan TTnete kafam girsin diyebiliyorum ve ÜZÜLEREK, NE YAZIKKİ TTNET KULLANIYORUM. Ne yazıkki diyorum cunki tekelcilik almış başını gitmiş güzel ülkemde. Ama bu tekelcilik çok sürmiycek diyorlar ülkedeki tüm data kabloları ortak kullanıma acılacak yakında. O zaman TTnet görcek ebesinin... Neyse ben biraz fazla konuştum galiba sinirden kusura bakmayın

• Bu arada pingin seninle alakası yoktur virüs, trojan vs. olmadıkça sıkma canını sistemini sağlam tut diğer tüm iş TTnette.
  • yurtdisi cikislariyla oynuyorlardir gene takma kafana duzelir
  • Aylardır mı
  • alcatel porttan nece geçirdiklerini düşünmeye başladım.Bundan nasıl emin olabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu bilen yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.