Bildirim
Ping sorunu ne yapmam gerekiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yeni internet almak. -
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
Yeni internet almak.
İnternet paketini güncelledim. TTnet'i aradım sorunun onlardan kaynaklanmadığını hat değerlerin normal görüldüğünü söylüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parshall -- 20 Haziran 2014; 20:43:24 > -
"Ttnet"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş programları kapatmalısın. interneti kullanan. -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
boş programları kapatmalısın. interneti kullanan.
Hepsini tek tek kapatıyorum değişen birşey olmuyor. Acaba oyundan kaynaklanıyor olabilir mi? Çünkü 1 oyun ping 70lerdeyken hazır ping düşükken dereceli gireyim diyorum. Ping 110lara çıkıyor. Amerika serverinda felan pingin daha düşük olma ihtimali var mı? -
ağda başkası var mı kontrol etmeyı denemelisin. -
benim en iyi 140 yaşasın ttnet -
Benim fazla bir ping sorunum yoktu en fazla çok nadiren 130 vs oluyordu gerisinde ortalama 80-90'dı ancak redditde bir program buldum tcp optimizasyonu vs yapıyormuş leatrix latency fix 3.0 diye kurduktan sonra en çok 62 normal 55 ping alıyorum bf4'de bile aynı serverde 140 ping varken 72 yi geçmiyor
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
programi indiriyorsun masaüstüne vs atıyorsun açıyorsun .exe dosyasını installa basıyorsun ondan sonra ya pc'yi kapatırsın yada ağ paylaşımıdan sağ tıklayıp devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirirsin 2side olur eğer bu program sende bendeki kadar iyi performans göstermezse hatta pingin arttırırsa aynı program dosyasını bir daha açıyorsun remove diyorsun yine pcyi yada ağı kapatıyorsun oluyor bunu manuel regedittende yapabilirsin ancak 1 tıkla install ile kurmak varkren o kadar ayarı değiştirmek hem zaman kaybı hemde riskli olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: okanbey1
Benim fazla bir ping sorunum yoktu en fazla çok nadiren 130 vs oluyordu gerisinde ortalama 80-90'dı ancak redditde bir program buldum tcp optimizasyonu vs yapıyormuş leatrix latency fix 3.0 diye kurduktan sonra en çok 62 normal 55 ping alıyorum bf4'de bile aynı serverde 140 ping varken 72 yi geçmiyor
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
programi indiriyorsun masaüstüne vs atıyorsun açıyorsun .exe dosyasını installa basıyorsun ondan sonra ya pc'yi kapatırsın yada ağ paylaşımıdan sağ tıklayıp devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirirsin 2side olur eğer bu program sende bendeki kadar iyi performans göstermezse hatta pingin arttırırsa aynı program dosyasını bir daha açıyorsun remove diyorsun yine pcyi yada ağı kapatıyorsun oluyor bunu manuel regedittende yapabilirsin ancak 1 tıkla install ile kurmak varkren o kadar ayarı değiştirmek hem zaman kaybı hemde riskli olabilir.
Hocam yaptım fakat ping ne düştü nede yükseldi.
Başka çözüm yolu varmı acaba?
-
wtfast isimli programı deneyebilirsin sadece kablolu bağlantılarda çalışıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ
wtfast isimli programı deneyebilirsin sadece kablolu bağlantılarda çalışıyor diye biliyorum
O programda işe yaramadı. Acaba TTnetin dediği gibi oyunun kendisinde ping problemi olabilir mi? -
Şu ping 80nin üzerindeyken oynadığım karakter michael jackson dansına başlıyor. Bir çözümü yokmudur bunun. -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
ağda başkası var mı kontrol etmeyı denemelisin.
Ettim kimse yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X