Şimdi Ara

Ping sorunu Upload ile alakalımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ping yüzünden aramadığım çözüm kalmadı forumlarda hangi tavsiyeler varsa hepsini denedim ama olmuyor. Oyun oynamak haram oldu artık ttnet bıraksam taahhüt var taahhüt olmasa yaşadığım yerde ttnetten başka altyapı yok geçemem. ttneti kaç kere aradım açan yok o ayrı mesele. bu ping olayının çözümü uploadmı sadece 1 mb upload var bunu ttnete söylesem bir tarifesi varmı upload hızını yükseltmek için ve ne kadardır ?

• Pinglerin kaynağı herşey olabilir , santral ve ya saha dolabı yoğunluğu, bakır hattaki aşırı yük (darboğaz) ve bilgisayardan kaynaklı sorunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Pinglerin kaynağı herşey olabilir , santral ve ya saha dolabı yoğunluğu, bakır hattaki aşırı yük (darboğaz) ve bilgisayardan kaynaklı sorunlar.

Kardeş hepsi olabilir doğru söylüyosunda çözüm arıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puyol_5

quote:

Pinglerin kaynağı herşey olabilir , santral ve ya saha dolabı yoğunluğu, bakır hattaki aşırı yük (darboğaz) ve bilgisayardan kaynaklı sorunlar.

Kardeş hepsi olabilir doğru söylüyosunda çözüm arıyorum ben.

Diyorum ya işte , sadece bizden kaynaklanan bişey değil bu. Çok yüksekse müdürlüğe başvur bakalım ne diyecekler.
  • tt net malüm pingleri pek düşünmediği için yapcak pek falazla bişey yok upladıda düşünmüyo müşterileri de düşünmüyo
  • Yurtdışı çıkışlar yükselmedikçe ping sorunu düzelmez...
  • quote:

+ anlamanın bir tek yolu var traceroute
  • Slm Arkadaşlar..

Online oyunlarda Ping Sorunu İçin 11820 Teknoloji Destek Hattından yardım alabilirsiniz...

Kesin ve acil Çözüm için arayın...
  • Bende de dünden beri korkunç bir ping problemi var. Bugüne kadar hiç olmamıştı.
  • Bende de yurtdışı ping değerleri hiç iç açıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping upload ile alakalı degildir. Ben online oyun seven biriyim ve ping benim için çok önemli. Pingi etkileyen asıl şey internet kullanımıdır. Ping düşürmek için internet kullanımını ana hedefe özelleştirmek esas yoldur. Olmaz ise kablo kontrolü modem hesabı baştan kurulumu gibi yollar denenebilir. Bir de parazit uygulamalara dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Ping upload ile alakalı degildir. Ben online oyun seven biriyim ve ping benim için çok önemli. Pingi etkileyen asıl şey internet kullanımıdır. Ping düşürmek için internet kullanımını ana hedefe özelleştirmek esas yoldur. Olmaz ise kablo kontrolü modem hesabı baştan kurulumu gibi yollar denenebilir. Bir de parazit uygulamalara dikkat edin

Ana hedefe nasıl özelleştirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

saha dolabı yoğunluğunu nasıl anlayacağız ilk uğrayacağı ip saha dolabımı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesr

quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

saha dolabı yoğunluğunu nasıl anlayacağız ilk uğrayacağı ip saha dolabımı ki

aynen hacım ilk dslam üzerindeki port kartın, ordan ilçe santralindeki pop noktası, sonra şehir arası çıkış noktan.
  • 11820 işe yarıyormu hızmımızı kemesinler sonra kaplumbağa hızını dönmeyek
  • Cfosspeed kullanıyorum bazen düşürüyor 10 ping birden ama bazende hiç işe yaramıyor. Tam kapsamlı bir ayar lazım ama programı kullanamıyoruz.
  • Cfosspeed programı işe yarıyormu gerçekten ? Ping dışında choke azaltmak felan işe yarar mı ?
  • Suan dibimizdeki Bulgaristan'da bile 170 ms ping aliyorum. Yurtdisi pingleri TTNET'in zaten berbat otesi.
  • Arkadaşlar limitsiz 8mbit kadar bağlantım var hızım fena değil ama ping genel olarak 58lerde gezerken şuan 178ler 150lerde geziyor..Online oyun oynadığım için biraz sıkıntı yaşıyorum acaba problemi nasıl çözerim.??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.