Şimdi Ara

Ping Sorunu Yaşıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Windows 8 Basic Language İntel Pentium İnside 4 gb ram 1.8 Ghz işlemci Dahili Ekran Kartı Sony Vaıo Laptop Fabrika çıkışı neyse o bi değişiklik yapmadım.İnternet Superonline 8 mb Limitsiz Adsl paketi. Ping sorunu yaşıyodum 1 aydır bilgisayarda baya ağırlaşmıştı virüsten dolayı olabileceğini düşündüm format attım tüm driverların güncel sürümlerini yükledim Advanced System Care kurdum tarattım. Throttle dır Comple İnternet Repair dir hepsini kurdum ama yok pingim 600-700 civarı bazen düşüyor 100-200 arası sonra bi anda fırlıyor sonra yine aynı böyle devam edip gidiyo. Speedtestt pingin 15 ms download hızının 6.5 mb upload hızının 0,60 mb olduğunu söylesede oyuna girince karakter moonwalk yapmaya devam ediyo. Donanımla alakalı desem arkadaşın evde giriyorum 54 ping sabit. İnternet hızı desem öğrenci evinde arkadaşlar 5 kişi takılıyo aynı netten çocukta gram ping yok. Superonline ı arıyorum değerleriniz gayet normal diyolar :/ Bana yardımcı olun lütfen yoksa kafayı yicem :(

• Öncelikle ping bilgisayarının sisteminden dolayı olmaz internet bağlantından dolayı olur.
  • Onu ben de biliyorum da aynı interneti kullanan arkadaşlarım 4 pre giriyolar aynı 8 mb Superonline Adsl Limitsiz onlarda aynı sorun yok ?
  • http://www.speedtest.net/my-result/3770329471 Bu da test sonuçları oyun içinde ping değerlerimin 500-600 olması ne kadar normal. Ben anlamadım bu işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMiller -- 19 Eylül 2014; 0:09:54 >
  • Anlaşılan o ki virüs halen bilgisayarında,full format atıcaksın eğer iki sürücün varsa.
  • Zaten full format attım 2 sürücüye birden kendi dosyalarımda dahil hariciye yedekleyip herşeyi sildim fotoğrafından belgesine kadar sonra da formatladım . Gerçekten şu konuda yardımcı olacak birisi yok mu ?
  • Sorunun internetin veya bilgisayarında değil. Sorunun modemin ile bilgisayarın arasındaki veri yolunda. Wireless veya Eternet kablosu bilemicem ne kullanıyorsun.

Ama kablolu bağlanıyorsan kabloyu yenile
    Wireless bağlanıyorsan Wireless adapter al öyle dene.

Düzeleceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ethernet kablosuyla da çok denedim ama bir fark yok. Modem değişikliği yaparken Superonline nin bayisinden aldığım 0 modemin içindeki kabloyu kullanıyorum ping değerlerinde bir farklılık oluşmuyo maalesef kablosuz nasılsa o da aynı :/
  • Sorun çözüldü kardeşim sağol. Huawei modemin azizliğine uğramışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMiller

Sorun çözüldü kardeşim sağol. Huawei modemin azizliğine uğramışız.

bende de huawei modem var ve akşam 8le gece 1 saatleri arasında aşırı ping oluyor, download speed düşüyor. modem kaynaklı mıdır yoksa altyapı kaynaklı mı sizce? eskiden böyle bir sorunum yoktu 3 haftadır var açıkçası
  • Bence altyapı veya modem kaynaklı diyeceğim ama sorunu zaten çözmüşsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben interneti birkaç kişiyle daha paylaşıyodum Huawei kullanıyoken wlan kullanıma açık olduğunda ping uçuyodu, kapatınca wlanı ping düşüyodu sonra Airties aldım wlan açık olduğu halde ping sorunum kalmadı. Huawei modemler de var bi sorun diye düşünüyorum. Bi çok kişi de aynısını söyledi zaten.
  • JohnMiller J kullanıcısına yanıt
    Superonline'ın verdiği kablo rezalet zaten ben wireless bağlanınca o kablodan daha stabil oluyor internet. Gidip kaliteli bir kablo almak gerekiyor malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.