Şimdi Ara

Pingi en aza indirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Telefondan yazıyorum dikkatini cekerim bilgisayardan yazarken 1 kelime hatası bile yapmam hızlı yazdığım için oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackVnM kullanıcısına yanıt
    Ben android klavyede turkce harfler olmadan 4 inch bir ekranda yazıyorum sen koskoca klavyede yazıyorsun. Ve senide gördük.

• Kırıkkalede oturuyorum ping aşağı yukarı 10-30 arası Türkiye sınırları içinde . Ama sorun bence DotA da 1.5 senedir oynuyorum min. 70 ping gördüm.
  • Arkadaşlar belki size anlatacaklarım biraz züppe işi gibi gelebilir.

Dota 2 bende uzun süredir yüklü ama gerçek anlamıyla oynamaya 2 -3 hafta önce başladım. Bende imac var 1gb harddiski 2 ye bölmüş ve diğer tarafa windows yüklemiştim. Dota2 windows tarafında yüklü idi. 2 hafta önce sürekli oyundan düşüyordum ve dc cezası yiyordum. Bir de mac os tarafına yükleyi dedim ve Dota'yı Mac tarafında oynamaya başladım. Bırakın düşmeyi çoğu zaman server'a ilk bağlanan ben oluyorum ve benden sonra bağlanan 9 kişiyi bekliyorum. Hiçbir bağlantı problemi çekmiyorum. Lag(latency) sorunu yaşamıyorum.

Eğer ciddi dota oyuncusu iseniz maddi durum elveriyorsa Mac alın ve dotayı Mac'den oynayın derim başka da demem.
  • tropik17 T kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım belkide sorun yazılımla ilgilide olabilir.Mac os malum daha stabil ve hızlı olduğunu herkes biliyor. Win 8.1 ile microsoft mac hızına yetişti deniyordu ama son durum ne bilmiyorum. En son hatırladığım kadarıyla açılma hızında yakalıyor gibiydi ama testlere tekrar bakmak lazım. Turkiyede apple cihazlar parasından dolayı benim gözümde hiçbir değeri yok ama amerikada yaşasam 0 alamasam bile temiz ikinci el alırdım. Akrabam geliri düşük biri bile ikinci elden çok rahat apple ürünü alabilir diyordu. Iphone ipad ......

• Peki Linux işletim sistemlerinde(Ubuntu,SteamOs...) performans artışı yaşanırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieTie -- 18 Nisan 2014; 14:27:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.