Şimdi Ara

Pingi en aza indirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda pingi azaltmak için nasıl şeyler yapmalıyım.Tüm ayarlar Lowda fakat ara sıra Ping çok yükseliyor.

• Pingle grafik ayarının bir alakası yoktur. İnternetinizin yavaşladığı zamanlarda ping yükselir. Bunun dışındaki internet yavaşlamaları CCleaner ile büyük oranda düzeltilebilir.
  • Ccleaner yüklü zaten daha farklı yollar arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieTie -- 17 Nisan 2014; 15:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieTie

Ccleaner yüklü zaten daha farklı yollar arıyorum

Bütün oyunlarını avrupa doğuda ara.Dotada genelde ping yüksekse pek önüne geçilemiyor kendine düzeliyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chilianrose

quote:

Bütün oyunlarını avrupa doğuda ara.Dotada genelde ping yüksekse pek önüne geçilemiyor kendine düzeliyor bende

Avrupa Doğu'da aratıyorum Ping sorunu biraz olsun geçiyor ama her maçta en az 2 Rus'a denk geliyorum
  • quote:

Oyunda pingi azaltmak için nasıl şeyler yapmalıyım.Tüm ayarlar Lowda fakat ara sıra Ping çok yükseliyor.

Eğer ttnet kullanıyorsan bu gayet normal. Bence yükselmemesi ve kaliteli bir oyun için en az 16 mbps internet şart rahat rahat oynarsın. Nereden biliyorum Battel field 3 te çok sık oluyordu tabi serverlarlada alakalı ama büyük oranda internet. Eğer bilgisayarına düzenli bakım yaparsan en azından bilgisiyar içindeki sorunlardan kurtulursun sana tavsiyem.
    www.iobit.com
    301 Moved Permanently
    http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
    Advanced SystemCare 7 ccleaner bu programın yanında oyuncak kalır. Bu program çok daha detaylı ve windowsu mükemmele yakın temizliyor yeniliyor.Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 17 Nisan 2014; 17:21:21 >

• quote:

quote:

quote:

Avrupa Doğu'da aratıyorum Ping sorunu biraz olsun geçiyor ama her maçta en az 2 Rus'a denk geliyorum

Bence partiyle girip oyna hem zamanla arkadaş grubuda yaparsın.Rusların önüne geçilemiyor maalesef batıdada geliyor.Ama bi seviyeden sonra iyi oyuncular gelmeye başlıyor rus bile olsa iyi oluyor yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence partiyle girip oyna hem zamanla arkadaş grubuda yaparsın.Rusların önüne geçilemiyor maalesef batıdada geliyor.Ama bi seviyeden sonra iyi oyuncular gelmeye başlıyor rus bile olsa iyi oluyor yani

Alıntıları Göster
    20mbps download hızım var ama oyun içindeki pingim standart 100. Daha hiç 50 lere indiğini görmedim malesef. Testlerde 20 çıkıyor ama oyuna girince 100den aşağı indiği çok nadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

20mbps download hızım var ama oyun içindeki pingim standart 100. Daha hiç 50 lere indiğini görmedim malesef. Testlerde 20 çıkıyor ama oyuna girince 100den aşağı indiği çok nadir.

Hocam eğer bilgisayarinizda bir sorun yoksa virüs vs. Gerisi sunucuya olan uzaklığımiza ve sunucu durumuna kalmış. Avrupa doguda o kadar olması bence şaşırtıcı yani dibimiz ya ayıptır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Hocam eğer bilgisayarinizda bir sorun yoksa virüs vs. Gerisi sunucuya olan uzaklığımiza ve sunucu durumuna kalmış. Avrupa doguda o kadar olması bence şaşırtıcı yani dibimiz ya ayıptır ya

aynen bildiğin istanbulda gözüküyor eu east
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Geldi yine tipini . Tobe tobe bulgaristan istanbul arası 400 km falan. Bir sunucu için 400 km çok mu uzak ?
  • quote:

Geldi yine tipini . Tobe tobe bulgaristan istanbul arası 400 km falan. Bir sunucu için 400 km çok mu uzak ?

yazık eleman her dediğine muhalefet ediliyor zannediyor naptınız lan çocuğua :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entüisyonist

Ping düzeyinin internet hızı ile alakalı olduğu düşünen, 8mbit kötü 16mbit internet lazım diyenleri görünce insan cidden üzülüyor...
    yıllardır internet kullanan, iyi kötü forumlarda birşeyler anlatmaya çalışan ama bu kadar bilgisiz veya birşeyler bildiğini zannedip hatalı bilgilere sahip kişiler olması içler acısı bir durum...
  • ayn
    quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Ping düzeyinin internet hızı ile alakalı olduğu düşünen, 8mbit kötü 16mbit internet lazım diyenleri görünce insan cidden üzülüyor...
    yıllardır internet kullanan, iyi kötü forumlarda birşeyler anlatmaya çalışan ama bu kadar bilgisiz veya birşeyler bildiğini zannedip hatalı bilgilere sahip kişiler olması içler acısı bir durum...

Kendi görüşüm battel field 3 oynadığın zaman anlarsın delikanlı. 64 kişi kaliteli görüntü ayarında 8 mb beslemiyor grafik kalitesine yetmiyor mbps. Yazımı dikkatli okuduysan server ilede ilgili yazdım sadece istediğin işine gelen yeri cimbizlayip alamazsın. Pingi servere olan uzaklikla birlikte gücüde etkiler çünkü eğer bağlantıya taşıyamayacagindan fazla yüklenirsenping yükselir. Servere bağlanan kişilerin uzaklık durumu bile serveri etkiler. Bu lafını agizina tikmak için bir örnek verelim battel fieltta orta grafik ayarlarinda oynarken ping 50 ise ultraya aldığım zaman aynı serverde ping birden 100 e çıkıyor çünkü bağlantı yeterince hızlı olmadığı için büyük verileri taşırken daha zorlaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 17 Nisan 2014; 22:24:06 >

• Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Çocuk ederken? çocuk olacak çağı geceli epey oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Kendi görüşüm battel field 3 oynadığın zaman anlarsın delikanlı. 64 kişi kaliteli görüntü ayarında 8 mb beslemiyor grafik kalitesine yetmiyor mbps. Yazımı dikkatli okuduysan server ilede ilgili yazdım sadece istediğin işine gelen yeri cimbizlayip alamazsın. Pingi servere olan uzaklikla birlikte gücüde etkiler çünkü eğer bağlantıya taşıyamayacagindan fazla yüklenirsenping yükselir. Servere bağlanan kişilerin uzaklık durumu bile serveri etkiler

sen galiba bilgisayarda kurulu olan oyunu değil, onlive benzeri online oyun programlari ile battlefield oynamaya çalışıyorsun.
    grafikleri online olarak çekip oynuyor isek bilgisayara kurulan 15gb dosya ne işe yarıyor?
    Yabancı forumlar ve türkçe forumların %90'ında battlefield 3 için 1mbit internet yeterli derlerken 8mbit yetmiyorun nasıl bir mantığı var?

birde birşey açıklamaya çalışırken ne yazıldığını dikkatli oku, ne yazmışım "internet hızı ile alakalı olduğunun düşünen." demek ki internet hızımla alakalı değil, ne ile alakalı olabilir? ya karşı server, yada benim hat kalitem, yurtdışına çıkış aldığım bağlantının kalitesi. Yani sebeplerinin bunlar olduğunu bilen birisine açıklamana gerek yok. haaaa şaçmalamanın üzerinden çevir kazı yanmasın ayağına yatacaksan orası ayrı, biraz daha uzun ve açıklayıcı yazıp o şekilde kurtulmaya çalışabilirsin...

• bence dotanin en buyuk problemlerinden biri. 25 mbit internetim var . torrent saniyede 3mb download yapiuorum . dota girince en az 90 ping
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entüisyonist

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    daha Battlefield yazamıyorsun kardeş
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman server sorunlu zaten serverdan bağımsız demedim. En güzel örnek ttnet sayfasinda harita var belli yerlere bağlanıp hiz testi yapıyorsunuz mesela ben şey denemiştim kardeşim ankara serververine istanbuldan daha geç bağlanıyordum bir ara Kırıkkalede oturuyorum keşke ss cekseydim istanbul ping hızım tavandi dibindeki ankara daha yavasti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

daha Battlefield yazamıyorsun kardeş

bstrelfield , battel fielt, Battel field....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.