UPLOADI EN YÜKSEK İNTERNET HANGİSİNDE VAR?
-
-
VPN var
-
şu an TT Fiber ile 50 MBit üstünde Upload hızı alma şansın yok. Yapabileceğin tek şey Metro Ethernet özel devre almak olabilir, bu da sana binlerce lira kurulum ve her ay binlerce lira faturaya mal olacaktır. TürkNet GigaFiber olan bir eve taşınmayı düşünebilirsin. Aşağıdaki Link üzerinden İstanbul'da GigaFiber'in yaygın olduğu mahalleleri görebilirsin, mavi alanların %90ında GigaFiber mevcuttur.
google my mapsTürkNet GigaFiber - Google Haritalarımhttps://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1UlxI8T83yGQRNl1s6kQd7gO1bVG4d8_4&ll=40.99640292321507%2C28.97181791708049&z=11
-
Ben tt alt yapisinda turknet 100/50 kullaniyorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarbayım, hükümete, kendi eliyle atadığı YK üyelerinin TT gibi kuruluşları nasıl tekel merkezi haline getirdiğine dair bir şikayet mektubu yazabilir, protesto hakkınızı kullanabilirsiniz. zira, bu orantısız yükleme hızlarının tek sorumlusu, ballı maaşlarıyla hükümet tarafından YK üyesi yapılan belirli bir kesime ait zenginlerden başkası değil.
-
Nasıl oluyor bir yol gösterseniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi programı kullanıyorsunuz bunun için?
Ben birsey yapmadim turknet kendisi verdi bu hizi
Türknet altyapısı ise olabilir
Telekom altyapısı bendeki
Yetkili gigabit internet 1000 megabit bile taşır bu kablo diyor
Vere vere 20 lik UPLOADI layık görüyorlar
Yasal düzenleme ile upload sinirlamalarinin kalkması lazım bunun için de halkın tepkisini ortaya koyması lazım
Turknet alt yapisi benim mahallede yok tt alt yapisi kullaniyorum turknet alt yaoisi en az yogun olsa bile verecegi 500 mbps upload
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X