Stairway to Heaven çok güzel bi şarkı da, oraya niye Pink Floyd yazdın onu çözemedim bir türlü.
Fingolfin.
kullanıcısına yanıt
Hocam pink floyd ve led zeppelin pek dinlemem bi arkadasin telefonndan atmistm kendime hosuma gitmisti.muzik calrda bu sekilde kayitli...ama temiz konuya ayak bastn youtube da bu sekilde geciyr nedense
quote:
Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam
Hocam pink floyd ve led zeppelin pek dinlemem bi arkadasin telefonndan atmistm kendime hosuma gitmisti.muzik calrda bu sekilde kayitli...ama temiz konuya ayak bastn youtube da bu sekilde geciyr nedense
Şarkı Led Zeppelin'in sadece, Pink Floyd'un hiç bi alakası yok hocam.İzleyici çekmek için yapılmış olabilitesi yüksek.
Fingolfin.
kullanıcısına yanıt
Hmmm olabilr hocam soledignz mantkli gbi
Pink Floyd - Comfortably Numb da aynı etkiyi yapar The Eagles - Hotel California
Hümiyettin
kullanıcısına yanıt
Jefferson airplane-white rabbit dinlediniz mi pek bilinmez bu
Kardes telde pink floydun 3parcasi var onlardn birisi Cmfortably nUmb buda gzel gerckten ozellkle girisi bni ck etkiliyr...dgerleri de Dirty woman,time
kaderineküsenadamK
kullanıcısına yanıt
Hayır dinlemedim. Yarın dinleyebilirim.
Hümiyettin
kullanıcısına yanıt
Tamm kardes
Pink Floyd ile Stairway to Heaven'ın ne alakası var kardeş?
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
Pink Floyd ile Stairway to Heaven'ın ne alakası var kardeş?
Canm ustte yazanlari okuduysan anlarsn die umuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam
Canm ustte yazanlari okuduysan anlarsn die umuyorum
Cnm, Stairway to Heavenı blmyck kdr mı chlsin?Tk br grpms gbi pink floyd-led zeppelin stairway to heaven yzmssın. Bir de böyle konuşma derim, millet en son MSN devrinde böyle konuşuyordu.