Şimdi Ara

pink floyd-led zeppelin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardesm diyelm ki ewt cahilm...peki sen ustte yazdgimi anlayamayack kadr aptal misn??? Pink floyd ve led zeppelin pek dinlemedgimi yazmisim buda demk olyr ki pek ilgilennmiyrm ve bilgi sahibi deilm... sen bunu anlayamaycak kadr cahilsen gelip burda bana bilmislk taslama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam

Kardesm diyelm ki ewt cahilm...peki sen ustte yazdgimi anlayamayack kadr aptal misn??? Pink floyd ve led zeppelin pek dinlemedgimi yazmisim buda demk olyr ki pek ilgilennmiyrm ve bilgi sahibi deilm... sen bunu anlayamaycak kadr cahilsen gelip burda bana bilmislk taslama

Cellallenme koçum benim, Pink Floyd, Led Zeppelin dinlemek ayrıdır, genel kültür ayrıdır. Pink Floyd ve Led Zeppelin'in ayrı gruplar olduğunu bilmeyen ilk insan olabilirsin yani. Neyse, uzatmaya gerek yok, öyle yazman garip geldi sadece. Hemen atarlanmaya gerek yok.
  • ShaG kullanıcısına yanıt
    Adamim ben zaten 'youtubeda da bu sekilde geciyor' diyerk garipsemism sence bi dusun bakalim ne icin bunu soledm???bi dusun? ha dur soleyeym blki dusunemeyebilrsn onlarn farkli gruplar oldgunu bilerekten yazdm onu anladin mi

• Scorpions dinlemenide öneririm onları sevdiysen scorpionsda seversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderineküsenadam

Adamim ben zaten 'youtubeda da bu sekilde geciyor' diyerk garipsemism sence bi dusun bakalim ne icin bunu soledm???bi dusun? ha dur soleyeym blki dusunemeyebilrsn onlarn farkli gruplar oldgunu bilerekten yazdm onu anladin mi

İlk mesajda öyle dememişsin birader, neyse, daha cevap vermeyecem, istediğini yaz, yazma biçiminden yaşının küçük olduğu ya da kültürsüz olduğun anlaşılıyor zaten. Boşuna tartışmaya gerek yok.
  • Bi bakaym kardes

• ShaG kullanıcısına yanıt
    1-ben ilk mesajda dedim die bi sey demedm kardes.2-yasm 193-son olark insanlara cahil diyerk,bunu bilmeyen ilk insan sen olabilrsin diyerk kultrlenilmiyrm adamm...hadi ben kultursuzm sen kultrlusun k.bakma

• kaderineküsenadam K kullanıcısına yanıt
    kardeşim yaş 19 ok güzel ama bir tavsiye olarak söylüyorum yazı tarzını değiştirmen senin yararına olacaktır.
    olmaz bu şekilde kimse yazdıklarını,doğru şeyler bile yazsan,okuyup ciddiye almaz bu şekilde w ile ve büyük küçük harfler kullanarak vs yazdığında.
  • Pink floydun her albümü güzeldir baba gruptur.Wish you were here, dark Side of the moon, echoes, animals, the wall, the division bell, Atom heart mother albümleri ölmeden önce dinlenmesi gereken albümlerdir.Aslında her albümü ölmeden önce dinlenmeli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.