Şimdi Ara

Pinleri Neyle Sökeriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sleev yapıcam pinleri sökemiyorum özel aleti olmadığı için napcaz ya cımbız olsun iğne olsun hepsinle denedim olmuyo neyler sökeriz

• Pipet olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

Pipet olabilir

Denediniz mi hiç peki ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-140-4-lu-sokme-aparatlari

Pinleri Neyle Sökeriz

Onlaarı herkez biliyo dostum benim amacım elimizdeki malzemelerden masraf yapmadan yeni güzel şeyler elde etmek :)

• zımba telini ortadan katla pinlerin arasına sok....çatur çutur sökersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Örnek:
    http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=246254

Pinleri Neyle Sökeriz

hocam o tek taraflı 2 taraflı olması gerekmiyomuydu peki

• Ben ataşı hiç denemedim, DH forumda da yazmışlardı ataşı ama aradım bulamadım belki youtube da videosu vardır. O setten de satın almıştım ama henüz onu da kullanamadım.
    Yalnız o verdiğim linkte çok ucuz yöntemlerle oldukça güzel mod yapılmıştı ona bakın diye yazmıştım. Para ile alacağınız sadece ayakkabı bağcığı ve Karbon kaplama.
  • Bir şey sorcaktım 6 mm lik için de pinleri sökmek mi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara forumda cımbızla yapan vardı ama baktım şimdide cımbızlada zor sökülür
  • Mesajım bulunsun
  • Ataş çok işe yarıyor, ayrıca 3.5mm hoparlör girişinin ucu sökülüp kullanılabiliyormuş ve yabancı forumlarda çok işe yaradığı söyleniyor :)

Pinleri Neyle Sökeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 23 Haziran 2013; 11:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Ataş çok işe yarıyor, ayrıca 3.5mm hoparlör girişinin ucu sökülüp kullanılabiliyormuş ve yabancı forumlarda çok işe yaradığı söyleniyor :)

Pinleri Neyle Sökeriz

Gerçekten enteresan güzel bir yönteme benziyor hocam bakalım olucak mı becerebilicez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zazamunzur

Bir şey sorcaktım 6 mm lik için de pinleri sökmek mi gerekiyor

6mm deneyemedim daha dostum yapan arkadaşlar baksın şuana kadar sadece 24 pin ve sata kablosu yapabildim
  • 6600 ların felan kalın uçlu sarj uçları olurdu ya.Ben ona göre olan bir sarj aletinin jackını söktüm.Onun dış demiri molex kablolarını tam çıkarıyor.Özel üretsen öyle olmaz o derece:D

Sarj cihazının telefona takılan ucundaki gördüğünüz metal kısmından bahsediyorum içindeki plastiği kolayca çıkartabilirsiniz tek zorluğu etrafındaki lastiği maket bıçağıyla kesmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.