Şimdi Ara

Pinnacle Studio 9 Capture hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic NVGS 15 DV cameramdaki görüntüleri 1394 dv kablosu ile pinnacle Studio 9 programını kullanarak bilgisayarıma atıyorum fakat ilerleme sırasında görüntü birden donup kalıyor ve program kilitleniyor. Kameramda görüntü ilerlediği halde bilgisayarda donuyor ve programı kapatıyorum ve tekrar açıp başlatmak istediğimde hata mesajı olarak Capture Device Initialization Error kutusu açılıyor ve içinde aşağıdaki mesaj yazıyor;

Pinnacle Studio is trying to initialize a DV or Digital 8 Camcorder via a 1394 port.

If you trying to capture analog video:

1. Click to Setup=Capture Source and select the correct video capture device

2. Open the left hand panel on the Diskometer (Capture controller) and set the correct analog video input port (Composite or S-Video)

If you are trying to capture from a DV or Digital 8 Camcorder:

1. Make sure your cacorder is turned on, is in VTR/VCR/Play mode, and is connected to the 1394 port on the computer.

Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yeniden kurmayı dene ve başka bir porttan bağlantı yapmayı ve aktarmayı dene bakalım olacak mı?
  • Programı yeniden kurdum ama yine aynı hatayı verdi.
  • 6 yıl geçmiş konu üstünden fakat yeni konu açmak istemedim :)

Pinnacle Studio 9 Plus

Pinnacle Movie Box

Sony Kamera var.

Elimde FireWire kablo var ve kamerayı direk moviebox'a sadece FireWire kablo ile bağlıyorum. Pinnacle'ı çalıştırıp Capture sekmesinden görüntüyü almak istediğimde görüntüyü alamıyorum.

Ekstra yapmam gereken bir şeyler var mıdır ?

Yazı ile veya başka bir kaynaktan resim-video vasıtasıyla anlatabilecek birileri var mıdır ? :)

Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.