Şimdi Ara

PINNACLE v9.0 & FIREWIRE KARDEŞLİĞİNDE SORUN VAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar; abimin JVC handycam i ile bilgisayarı arasında uzun zamandır çözemediğimiz bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum, umarım yardımlarınızla bu problemi çözeceğiz:
    Abimin JVC marka bir handycam i var. Bu aletle çekilen videoları render edip dvd ye aktarırken görüntüden kaynaklanan bir hata verdiğini söylüyor. Hata şöyle: handycam den çekilen videoları mpeg2(en kaliteli sekmesini seçerek) ye çevirip dvd ye yazdırdıktan sonra, seyrederken insanların kafa kısımlarında oldukça rahatsız edici bir çizgi beliriyormuş. Ama kameradan seyrederken böyle bir görüntü yokmuş. Yani tahminimce kamerada bir sorun yok. Bu işlemleri yaparken kullandığı programlar ise:
    Pinnacle 9.0.3 ----- NeroVision ----- Windows Movie Maker
    Gerekli donanım sürücülerinin ve codec lerin yüklü olduğunu söylüyor ve Firewire kullanıyor. Bu işlemi yaparken kullandığı bilgisayarı:
    AMD ATHLON 3000+ ----- 1 GB RAM ----- 256 MB ATI 128bit EKRAN KARTI ----- 80 GB HD ----- FLEXY FIREWIRE CARD

Sorununu bir türlü çözemediğini belirtiyor. Bu konudaki görüş ve tahminlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim, forumun ilgili içeriğinde böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız olmadığı için bu topiği açma zorunluluğu duydum, umarım gereksiz açılmış bir konu olmaz.
    Son olarak kolay kullanılır, fazla fakit kaybettirmeyen kesip biçme işini kısa zamanda halledebilen, video üzerinde direk hakimiyete izin veren(yani movie maker vb programlar gibi clip oluşturarak edit yapanlardan bahsetmiyorum) basit ama kullanışlı video edit programı tavsiyelerinizi not şeklinde belirtirseniz sevinirim(virtualdub vb free prog. hariç)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.