Şimdi Ara

pioneer 306 c serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 306C SERİSİWOOFERLARIN SIZDIRMAZ KABİNDE ÇALIŞTIĞINI SÖYLÜYORLAR VE BÖLE HAVA DELİGİ OLMAYAN BU KUTU BAS ALDIM KİMİN BASINA BAKSAMHEPSİNDE MUTLAKA Bİ HAVA DELİGİ VAR DOĞRUMU YANLIŞMI BİLENLERİ BEKLİYORUM

pioneer 306 c serisi

• tsw free air bir bastır portsuz kullanan kullanıpta memnun kalan görmedim
  • tsw free airmi? hehe kardeşim 306C ,C ile bitiyor Yani CLosed ,kapalı kutu bası.Snn dediğin F le bitenler.gökhan kardes portlu olursa titreşim daha büyük olur ,baslar uzar.portsuz olursa kısa kısa vurur.ama portlu kutu portsuzun yaklasık 2 katı hacim ister.kutuların kaç lt? bendede vardı 306C sattım
  • Free air ler direk pandizota bağlanabiliyor diye biliyorum. Kabin portu başka bir şey. Sen kavramları karıştırmışsın
  • ekrandaki reklamı nasıl kapatcam sizin yazıların üstüne geliyo okuyamıyrum
  • 306c hem kabin hem normaL pandizota bağLanan bir modeL istediğin yerde ve kabinde rahat rahat kullanabilirsin yani.. bide 306dvc var o sadece özel kabinlerde kullanıLıyor..
  • ha hocam madem biliyosun o 306 dvc ye özel kabini nerde bulcaz yada yaptırcaz maliyeti ne olur bilgin varsa söylersen sevinirim (usta konunda soru sordum umarım kızmazsın)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 65-85 arası birşey tutar tek wooofermi çift vofermi ona göre değişiyior fiat eğer ankaradaysan sana yardım edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.